torsdag 8. november 2012

Øvelseskjøring og sånt..Jepp, vi er kommet der!!

Igår var Anna og jeg på et møte med Statens vegvesen angående øvelseskjøring.. Skummelt..
Kan ikke si jeg er klar for dette.. Men det er visst ikke Anna heller-hihi.

Men har nå fått vite hvor viktig det er med mengdetrening for at våre håpefulle skal bli trygge sjåfører!! Jo jeg skjønner den. De ser stor forskjell på de som får øvelseskjøre masse hjemme når de kommer til oppkjøring. Jeg klarte IKKE lappen på første forsøk, og hvor mange ganger kjørte mine foreldre med meg? 2 ganger! Så jeg er vel egentlig beviset på det-haha.

Det er forresten veldig viktig at de får øvelseskjøre med damer og.. Vi er statistisk sett tryggere sjåfører.. Tror neppe min mann mener det om MEG, kun 1 av oss som har fartsbot*kremt*

Idag skal fridagen min tilbringes "på andra siå av brunå", Haugesund. Tanten min har flyttet i nytt hus, og jeg elsker sånne besøk:))) Skal og ta "stripå" i sentrum for å stikke innom noen nye butikker, gleder meg:))

Svigerfar disker opp med middag til hele familien, viderfører svigermor sin tradisjon<3

Elias og Milla ønsker å begynne i Røde kors idag, det støtter vi jo:))

Dagen avsluttes i klubb, dette blir nok en god dag:))


1 kommentar:

  1. Så hyggelig at svigerfar holder tradisjonen ved like:) Må innrømme at jeg savner virkelig å ha familie og deg rundt meg. Anser deg om familie, rett og slett en god søster en kan si alt til <3

    Det er helt utrolig at Anna har blitt sååå stooor, det var ikke så mange år siden hun lekte ute på lekeplassen:) Tiden flyr virkelig i fra oss Charlotte..... :)

    KOS deg masse idag:)

    Klem fra meg:)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte