lørdag 26. mai 2012

Nybegynner ja..

Ikke alt en tenker på når en skal starte en blogg.. En regner kanskje med at blogger bare har lagt ting til rette?? Og når en får lite kommentarer på innlegg så er det for at bloggen er veldig ny, og at leserne er er fornøyd med nettop å lese??

Vel hvis noen der ute ikke har klart å legge inn en kommentar allikevel, så har det altså sin forklaring.. Hadde vist begrensninger på hvem som skulle få lov å legge igjen en liten kommentar jeg.. Fy meg! Da er det jammen kjekt når en søt blogger som Veronica gir meg oppmerksom på det-takk<3

Så da håper jeg DET er i orden!

En annen ting som jeg har fått opplyst er at fonten jeg bruker ikke er bra. Denne personen er jeg gift med og er en ekte datanerd, så akkurat nå velger jeg å ignorere det. For akkurat nå liker jeg den faktisk, og skifter når JEG har kommet på det tenk! Men denne datanerden kan jo gjerne få lov til å hjelpe meg med å lage en fin heading(?) da..*smisk smisk*..

Sånn ellers en lørdagskveld sitter jeg med min sønn med snop og Småspioner<3 Ei søster er ute med venner, ei annen på overnatting hos søskenbarnet sitt og hu tredje sover.Litt sånn fullfart bilder med mobilen,men du ser vi koser oss ikke sant?? Og ja fjernkontroller er ALDRI fint!!

Klem fra Charlotte og Elias

2 kommentarer:

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte