søndag 27. mai 2012

Gjenbruk er bra:)

Som du sikkert har forstått, så liker jeg gjenbruk:) Jeg har ikke no shabby chic stil, men har fått og kjøpt litt brukt. Men jeg er i tillegg så heldig at barna mine arver også:) De arver klær og sko, og ja til og med sykler! Jeg har faktisk veldig lavt klesbudsjett , og det passer egentlig bra når vi har 4 barn og hu mor har en liten stilling;) Og for ordens skyld så gir jeg videre jeg også:))

 Og det fine er at barna synes det er kjempekjekt å arve masse fine klær, og har ingen problemer med at det er brukt. Når jeg var liten var det liksom mer pinlig.. Det føltes og mer ut som det var større merkepress?! Jeg fikk ikke særlig med merkeklær, men bryr meg ikke den dag idag om å kjøpe dyre merker.. Nå får en fine klær på alle butikker synes jeg, og ei dongeribukse trenger ikke koste flesk lenger:)
Det samme gjelder ting til huset og for min del, selv om jeg selvsagt kan sikle på fine designmøbler o.l;)


Grunnen til jeg kom på dette bloggtemaet er min gullfine sønn. Jeg skulle til min gode venninne, og mens vi kjørte sa jeg til Elias at han måtte få seg sandaler nå som det er sommer. Når vi da parkerte og han så hvor vi var, kom det så kjekt fra baksetet: " kanskje eg kan få nåken sandaler her mamma?"
Vel ganske så riktig var det noen sandaler til ham i de to sekkene med klær vi fikk med oss;)

Og nå sitter jeg her rød og varm, og kjøler meg ned litt med blogging:)
Iris går rundt i rosa hello kitty badedrakt, med "nye" rosa sandaler og spiser rosa yoghurt med rosa skje, jenta som kan kunsten å matche!
Klem fra Charlotte

1 kommentar:

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte