fredag 22. mars 2013

Morgen..
Idag var en sånn dag da jeg sjokk våkner av en dårlig drøm,  flere stod opp på feil fot, en plutselig oppdager det er tur dag og plutselig må lage kakao og nudler. Ja du vet, når de egentlig skal gjøre seg klar til å gå..
Men ok det ble kakao på både barn OG stressa mamma, og tror de rakk skolen??

Så litt høg på sukker, så har jeg det egentlig greit nå og dagen kan vel bare gå oppover?? Har på meg ny flott Odd Molly tunika/kjole, og gleder meg til alt det nye som er kommet til butikken mens jeg har vært borte:))

Mann og barn skal på sirkus sammen med svigerfar, Anna skal på bursdagsfest og jeg skal bake kake ikveld. Det sistnevnte var og noe jeg hadde glemt ut*kremt*, så nå må jeg bare finne ut ei god kake;)

Ha en flott fredag dere!


4 kommentarer:

 1. Uff. Det er slitsomt med sånn pangstart om morningen. Men du er tydeligvis supermamma som ordner opp :-) Jeg er glad det er en pitte liten stund igjen til skole, jobb, barnehage, hektiske morraer! :)

  Håper resten av dagen din blir superfin. Og du, jeg ble litt nysgjerrig på den tunikaen jeg ;-) Vis!
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 2. Huffkjenner til det med slike ting på morgenen ein ikkje kom på eller visste om for den slags skyld og!håper dagen blir fin for det:)du er så flink som fikser opp for det:)
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Innom deg for å ønske deg god helg... Og håper dagen din blir fin :) Travelhet om morgenen er alltid like kjedelig! Og ender opp med unødig kjefting på ungene for min del... lover meg selv ofte at jeg skal stå opp tidligere for å slippe! Men... Zzzz

  -Klem Kjersti-

  SvarSlett
 4. Hihi travel fredag altså:)
  Håper du får en kjempe fin helg! Nå er det påskeferie her i huset, herlig!
  Klem Camilla

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte