fredag 4. januar 2013

Om å være litt sliten..

Idag er jeg sliten..

Sliten pga jeg ikke får ei natt søvn uten en 4 åring i senga.. Sliten pga jeg har vært redd for sykdom.. Sliten pga et av mine barn er blitt utsatt for mobbing..

4  åringen er ikke en dritt å gjøre med tror jeg, hun vokser det av seg..
Sykdom er en del av å være menneske, oppturer og nedturer..
Mobbingen blir nå tatt hånd av skolen og foreldrene..

Ting ordner seg som regel, men det er lov å føle seg sliten og utmattet iblant.. Det er vel ofte når en har fått litt orden på ting en kjenner på følelsene..Ha en fin fredag folkens<3

8 kommentarer:

 1. Hei Charlotte.
  Et personlig innlegg som vi lesere lett kan kjenne oss igjen i.
  Jeg sender over masse gode vibber til deg og håper ting ordner seg raskt for dere.
  Jeg vet hvordan det føles når alt blir i overkant og ting topper seg.
  Vi har hatt en veldig sykdomsfull jul og sykehus innleggelse i nær fam. jeg merker at det skal utolig lite til om dagen før jeg blir helt satt ut..før jul hadde vi også problemer på skolen og det er absolutt tøfft.
  Ta deg et glass vin i kveld og pust med magen- det skal jeg.
  Stor klem og mange smil fra Karianne

  SvarSlett
 2. Kjære skjønne Charlotte:)
  Synest det er bra at du deler det her eg for livet er ikkje lett og skjønner at det er ikkje lett for deg,det med mobbing er så stygt at eg blir så sint for er det noko av det verste ein kan gjere så er det det,eg blei mobba i alle 9 åra på skulen,var ingen som tok tak i det og det har dessverre ødelagt masse for meg,så håper det blit slutt på det for din egen og barnas dine sin skyld.
  Har ei på 4 som kommer inn kvar natt her og men orker ikkje ta opp kampen og håper ho slutter når den tida kommer,verst for mannen trur eg..
  Trur det er godt å bare få ut frustrasjon og følelser og lette hjerte for å gå å tenke heile tida gjere ikkje godt,så håper det blir litt lettere å få lufta tankene litt.

  Ønsker deg ei fin helg og håper ting går seg til:)
  Gode og varme klemmer fra Lillian

  SvarSlett
 3. Off.... Sender deg masse smil og klemmer :-)
  Vi har hatt en jul med sykdom også, ikke noe særlig det der. Men vi begynner å komme oss :-)
  Håper du finner igjen litt energi i helgen!
  Ha en flott helg :-)
  Klem

  SvarSlett
 4. Stor klem til deg, Charlotte : )

  SvarSlett
 5. Håper alt ordner seg for deg og dine barn. Ikke noe særlig med sykdom, men mobbing er uakseptabelt. flott det har blitt tatt tak i. Får bare håpe de rette tiltakene bli satt i gang, slik at man får bukt med problemet..
  Sender over litt god energi.
  Elin

  SvarSlett
 6. Hei,
  Håper virkelig det ordner seg - spesielt med mobbingen, men også med soving og sykdom! Veldig bra at skole/foreldre tar tak i mobbingen, det er nemlig helt uakseptabelt! ♥

  Håper helgen blir fin!

  SvarSlett
 7. Kjære Charlotte. Håper du våknet litt mindre sliten i dag. En liten trøst er at du kommer styrket ut av slike opplevelser. Det er jeg et bevis på :-) Håper alt blir bedre for deg og dine veldig snart. Sender deg positive og glade tanker i dag :) Stor klem!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte