torsdag 3. januar 2013

Liverpool vs liftgardin

Min mann er typen som kan når HAN vil, sjeldent når JEG vil-anyone else??

Men igår var han i goa laget, så da tenkte jeg å utnytte situasjonen til å få opp liftgardinene jeg kjøpte i november;) Han måtte styre litt, du vet prøve og feile.. Men de kom nå opp, and me happy:)

Så bryter han ut at han har glemt ut Liverpool kampen!! Med livet som innsats sier jeg eplekjekt at jeg visste det, men lot være å si det.. "kødder du??" "nei, eller det vil si jo.." Jeg lover det er helt sant!

Hiver seg på fjernkontrollen, bestemmer seg for å se ihvertfall 1 omgang oppe. Ånei tenker jeg, hva med den "koslige" kjellerstua med den skikkelige storskjermen??!! Hadde jo tv kvelden planlagt tross alt!
Så innser han jo at det blir ikke det samme å se den i den hvite solarium stua med den lille flatskjermen, og går ned. Halvveis i trappa, scorer de igjen,og han fikk ikke se  DET målet heller.. Jeg måtte le, og ringte venninna mi for å sjekke om det var stygt av meg?? Hun lo hun og;) Sa da koste jeg meg med en god tlf samtale, csi, pynting i vinduene og sjokolade- ja selvsagt alt på en gang!!

Fotballkampen? Liverpool vant 3-0 tror jeg mot et eller annet lag, så gubben var fornøyd tilslutt han og;)

Nå har jeg ihvertfall hvite liftgardiner istedenfoor grå:Avslutter med et dikt min herlige sønn på 7 år laget igår:

"hvis eg var ein rakett, så skullle  eg ha glitra over dei som er fattige"

Elias synes alle mennesker burde fått feire ei fin jul og nyttår <3

2 kommentarer:

 1. Herlig:)
  kanskje han koste seg litt allikevel med opphenget?! I og med at han faktisk glemte kampen et lite øyeblikk;)
  Flott med lyse liftgardiner!
  fin dag til deg:)
  klem nina

  SvarSlett
 2. For en godhjerta sønn du har :-) Og jeg måtte igjen le av deg i dag. Har en fotballfrelst mann selv, hekta på Manchester united. Det ville blitt stor oppstandelse om han hadde misset en kamp, spesielt pga meg ;-) Da var du tøff gitt. Godt det endte bra for alle mann :) Klem.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte