onsdag 2. januar 2013

Da var vi hjemme igjen etter en "kjapp" (er vel egentlig umulig å være kjapt)kontroll på sjukehuset. Kanskje noen har skjønt det så har jeg vært litt urolig.. Det er sånn det blir når barnet ditt har vært alvorlig syk, en går hele tiden på vakt.. Sist kontroll viste nedgang i immunforsvaret, så jeg har gått med klump i magen i 2 uker nå, livredd for  tilbakefall.. Kan forklare den manglende julegleden og på en måte..

Men for å komme til poenget, så viste prøvene liten MEN oppgang!! Har jo faktisk "lov" å få virus hun også, så da satser vi på at det er årsaken:)) Jammen godt jeg ikke må ta blodprøver på den andre tre, da hadde jeg vel blitt gal..

For å feire D og et nytt år, gikk vi og kjøpte inn noe fargeglede:))


Blå brikke og en råsa Primula(?) Akkurat nå synes jeg er blått er flott, og Milla fikk velge farge på blomsten. Litt nølende sa hun hvit, men jeg mistenkte det var pga min kjærlighet for hvitt;) Så vips så velgte hun rosa-hihi..Og sist men ikke minst, velkommen til nye følgere:)) Blir like glad hver gang<3


3 kommentarer:

 1. Skjønner godt at du har vært urolig og er stadig på vakt,håper ho er heilt frisk og holder seg fin og at ho får et fint år:)
  Ho er jo så skjønn jente og valget av blomst var jo veldig flott,friske opp:)

  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Hei på deg, takk for hilsning på bloggen min, ønsker deg et godt nytt år også, og håper alt står bra til med alle sammen :))

  SvarSlett
 3. Så fin blomst, artig når de får velge selv;). Skjønner godt du bekymrer deg, godt det var bedring av prøvene! Nå kan det bare gå oppover! Ha en fin dag, klem

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte