torsdag 17. januar 2013

Fridag og nydelig vær!


Rett og slett kry over at jeg har latt bilen få stå litt idag og tatt beina fatt.. Som du ser på instagram bildene nede på venstre side, så har jeg gått litt på stranda:) Jobber med meg sjøl om å få gått mer tur nå, litt gratis trim.. Er typen som er støttemedlem ca 10 av 12 mnd på treningsstudio nemlig *kremt*

En annen form for trim jeg har hatt idag er å bytte om spisebordene. Jeeezez de der bordene er tunge!! Det største problemet er jo å få de på alle fire(koffert), men klarte det til slutt. Det normale å gjøre er jo selvsagt å be sin mann om sånt, jeg veeeet det. Problemet er at dette er IKKE første gang jeg har byttet om på bord, så jeg tenkte jeg skulle lure meg litt på en måte liksom..

Det forrige bordet er svart og passer sånn fargemessig bedre inn, men.. Det har ikke klaffer og tåler ikke så mye, så fornuften seiret denne gang. Har muligens og noe å gjøre med at jeg skal ha barnebursdag om noen uker??

Der på veggen er cellomannen som gubben liker så godt.. Bildet er vel egentlig fint, men trenger ny ramme.. Fort gjordt å fikse det, men koster jo litt...

Tulipanene fra helga:) og ikke gidda jeg skifte lys før fotografering*knis*

Nå er det kveld, tålmodigheten får prøvd seg sånn før leggetid..
 Imorgen kjører the Mosbrons til Bergen. Først kontroll på Haukeland som vi tar ca hvert halvår, og så skal vi overnatte hos et vennepar:) Liker å gjøre noe positivt ut av noe så kjedelig som sjukehusbesøk..
 Og Bergen er jo faktisk en veldig fin by<3

Og vet du hu mor trenger at det skal bli leggetid, for jeg har fått nytt Boligpluss idag ;)
6 kommentarer:

 1. Så godt å gå litt ut og få litt trim og så fint å by nærme stranda:)
  Kjenner det er godt det er leggetid snart her og!
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Heldig er du, som har stranda rett rundt hjørnet. Var støttemedlem på Elixia ganske så lenge selv, til jeg endelig fikk en "grunn" (graviditet) til å si opp :P Var med på fit for fødsel da, så var ikke helt galt :-)

  Jeg ønsker deg god tur til Bergen!
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 3. Eg har også ein tendens til å ommøblere når mannen ikkje er heime. Lettare å få tilgivelse enn tillatelse!

  SvarSlett
 4. Flotte bilder,ja det er godt med hjemmelaget boller.tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg,kos dere så godt dere kan i bergen.klem hege

  SvarSlett
 5. Herlig når disse bladene detter ned i postkassa,akkuratt fått det selv,det er koz det! Ha en riktig god tur til Bergen!

  SvarSlett
 6. Greetings! Very useful advice in this particular post! It's the little changes that make the most important changes. Many thanks for sharing!
  Here is my blog post ... cialis 20mg

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte