torsdag 6. september 2012

Livet smiler til meg:))

Hei:)

Det er ikke til å stikke under en stol at livet mitt har vært en del tungt de siste årene.. Å få et alvorlig sykt barn gjør noe med en, du drar frem krefter du ikke trodde du hadde og blir egentlig litt overrasket over deg selv??!!
 Milla ble jo erklært "symptomsfri" i fjor sommer, og mange inkl meg selv tenkte at NÅ er alt bra.. Nei det er ikke så lett.. Bivirkninger finnes.. Ikke rart etter tøff behandling med cellegift!! Min sorg kom i fjor høst, for da hadde jeg "lov". Tror ikke mange så det, for det skjer jo helst inni en.. Du tør å vise ditt sanne jeg til dine nærmeste, og takk for det<3 Men så lenge en gir seg selv tid, og driter litt i at enkelte forventer du skal være så takknemlig for at jenta di klarte seg... Men tro meg det er jeg og, synes jeg har verdens tøffeste jente <3

Litt av gleden min har sikkert mange skjønt er å friske litt opp i hjemmet med ei put, lys e.l.. Helt sikkert billigere en psykolog tenker jeg;)

En annen viktig ting har vært bloggen min! Jeg har kunne fokusert på kjekke ting, selv om jeg kanskje ikke egentlig hadde en så god dag.. Gleden og stoltheten når jeg har kunnet se på telleren at folk leser faktisk det eg skriver:) Folk har kommet bort til meg og sagt de koser seg med å lese den:)) WOW for en følelse!! Jeg leser jo selv veldig mange blogger, og kan av og til bli litt misunnelig på all de flotte bildene og hjemmene.. Men så er jo jeg meg, og har jo i grunn valgt de tingene vi har.. Så få jeg heller kose meg med å hele tiden bli bedre:))

Denne uka har jeg fått et kjempeløft som jeg gleder meg til å fortelle om snart:) Legen min sa at dette bli kjempbra for meg(var på kontroll med en av ungene), heeeelt enig!!

Nå må jeg ta sørgebindet av!!

Har feiret med selvsagt ei ny pute:


Pels hører jo høsten til:))

Dessuten har jeg farget håret mitt temmelig RØDT idag, og det er det lenge siden jeg har gjordt!! Ok litt forsiktig er jeg blitt på mine gamle dager, tok glansvask-hihi!!

Så akkurat nå ja så smiler livet til meg:))

Fortsettelse følger..


3 kommentarer:

 1. Godt å høre at livet smiler til deg, og at det går bra med jentungen. Kos deg med puta di og hils til Kjatle. :-)

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at det går fint med jenta di og deg.
  Ønsker deg en FIN dag:)

  SvarSlett
 3. Dette var fin lesning! Kan ikkje forestille meg kor tøft du, jenta di og familien din må ha hatt det! Eg brukar å seie at eg gjerne kan vere sjuk, berre dei eg er glad i får vere frisk! Og dette med å få ein reaksjon etter at det verste er over, er jo heilt normalt. Og så vondt å ikkje klare å kjenne glede, når ein bør gjere det. Ta den tida du treng. Kjøp puter, blogg når du føler for det. Når eg starta for tre år sidan, var eg sjeleglad viss nokre få var innom Draumesidene i løpet av eit døgn. Eg har jobba nesten kvar dag, eller i alle fall 3 gongar i veka med bloggen i tre år. I starten kunne eg poste to innlegg for dag. For meg var det terapi, og ikkje minst ein prosess der eg kom i gang med ting som eg sette pris på. I dag ser eg resultat av all jobbing, eg får kjekke småjobbar med fotografering, skriv litt for aviser osv. Eg kjem nok aldri til å bli rik av blogginga, tvert imot ;) Men den har berga meg gjennom mange tøffe periodar. Og du har heilt rett; du må skaffe dine eigne erfaringar, og forme din stil på interiør og bilder! Og ha trua på deg sjølv. Dette siste er ikkje eg så god på. Men det er viktig! For alt i livet faktisk.

  Eg ynskjer deg og dine alt godt,
  og eg håper at energien vil fylle deg igjen, og gledesboblene igjen vil bruse inni deg!

  God klem,
  Elin :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte