tirsdag 30. oktober 2012

Noe å tenke på..


Phuuu, endelig kveld!! Ny stjernekopp fra Kremmerhuset idag, måtte en tur innom siden Anna hadde OD dag der:) Dvs mammen kom med matpakke;) 

Idag har det vært basar på Pinsen der Anna og Camilla går hver tirsdag. Fant ut kl 15.30 at jeg og  skulle bli med,flottings!! 
Hjertesaken var å samle penger til Ukraina<3 En kunne gi klær som de jevnlig kjører ned. Det var lodd og salg av godteri, som selvsagt var gitt av Gotterifabrikken:)) Vi fikk gratis kaffi og kaker, og det bugnet av kaker!!
 Da den ene misjonæren fortalte om hvor takknemmelige menneskene de møter er, ble jeg veldig rørt. Det gikk veldig inn på Elias og.. Beundrer alle frivillige<3<3

Vi kjøpte lodd, og vant som vanlig INGENTING;) Hehe, jeg ler men mine barn som er veldig dårlige tapere, de lo IKKE!! Men jeg fortalte dem at nå hadde de ihvertfall bidratt til de fattige! Joda enige i det da..

På Facebook idag fant jeg en link der du kunne sende GLEDE til 2490. Du gir da 80,- til Kirkens bymisjon som da kan gi 2 middager i jula. Det var jo en grei måte å hjelpe på, så det gjorde jeg jo:))

Og ifare for å gi meg selv en glorie så ga jeg blod igår også...

samler på Mummikrusene:))
Å gi blod er jo veldig en hjertesak for meg<3 Jeg sa at jeg ikke tåler så godt blod, så hvorfor ville jeg gi da?? Men når en har hatt et kreftsykt barn, så skjønner en jo hvor viktig det er:)) Står og sombenmargsdonor om det skulle trengs:))

Jepp det har vært en dag med ettertanke for meg, og håper det smitter over på jr Mosbronene og:)) Selv om Elias mente vi var fattige som ikke kjøpte like mange lodder som de andre-hihi. Jeg var IKKE forberedt kan du si..


Og ja planlegger en Giveaway i veldig nær fremtid, er så glad for at så mange leser bloggen min nemlig:) Føler meg jo som en amatør, men setter så stor pris på de hyggelige tilbakemeldingene jeg får både muntlig og skriftelig<3 Kjempekry når jeg får en ny følger!

Ha en fin kveld folkens!


1 kommentar:

  1. Absolutt noe å tenke på. Godt å kunne bidra!

    Klem, Lise

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte