onsdag 17. oktober 2012

Høst + levende lys = sant

Diskuterte med en kunde idag om levende lys. Vi var skjønt enige om at vi liker høsten, for da er det ekstra koselig å tenne lys<3

Som seg hør å bør har Kid nå 30% på lykter og telysholdere, og 50% på lys!! Løp og kjøp folkens;)

Jeg kjøpte med meg noen kubbelys idag


og de var ment til å ha inni peisen


Gidder aldri å prøve å få fyr i peisen, må jo ha 1000 aviser for å få det til, helt håpløs!! Men det er kos med lys og da:))

Måtte jo tenne flere lys med det samme..


Camilla har plukket kongler til meg<3Jadda her ser du strikkeprosjektet mitt, ikke så avansert nei;) Som en liten detalj perlet jeg ei stjerne og. Men oppi der har jeg ihvertfall telys, og er fornøyd jeg-haha!!

Dag 3 på Kid, og hva kan jeg si?? Jo det er som å være et barn i godtebutikken!! Vi fryder oss når vi pakker opp varer, og får pynte rundt omkring. Dette får jeg faktisk lønn for!! Jeg er jo litt ydmyk ennå da, og synes det er greit å få spesifikke oppgaver.

Fridag imorgen, og tenkte å sjekke ut ny kafê i Kopervik sammen med ei god venninne<3

2 kommentarer:

 1. Så koselig med masse levende lys:) Tørr ikke å telle hvor mange telysholdere jeg har i stua mi:) En liten tips for å få fyr i peisen er å bruke tennbriketter;)

  Ønsker deg en riktig fin høstkveld:)

  Klem Davina

  SvarSlett
 2. Hei og takk for koselig kommentar:)
  Så lenge jeg har klart å holde liv i mitt oliventre, kan nok du helt klart skaffe deg ett:) for jeg er et levende bevis på at man ikke trenger grønne fingre for å få de til å leve;) hehe
  Virkelig koselig på denne tiden av året når man kan tenne t-lys :) blir så koselig:))

  Ha en fin torsdagskveld:)

  Klem Heidi

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte