tirsdag 9. oktober 2012

Et lite fargespørsmål-IGJEN..

Husmor som jeg er så er jeg jo selvsagt tilhenger av voksduk.. Er jo forbruksvare siden enkelte barn synes det f.eks er gøy å skjære litt i duken?? Eller kanskje tegne litt??

Anyway så var det på tide med en ny, og jeg hadde med sjefsspira!! Og hun ville absolutt ha denne:Ja ja søt nok den i grunn:)) Dama syntes det var sjarmerende hun at 4-åringen hadde en sterk mening;)

Kjøpte den på den lokale malerforretningen, og der dikuterte vi og maling av peismur. Er jo flere ting jeg vil male i stua, men må jo begynne en plass. Og den store 70-tall peisen med RØD murstein irriterer VELDIG!!
Skifte peisen er ikke i budsjettet kan du si..

Som VANLIG er ikke herr og fru Mosbron enig i fargevalg *sjokk*
Fruen vil ha HVIT og gubben vil ha KOKSGRÅ.. Jeg synes grå skifer mur er kult, men vet ikke hvordan det vil passe med grå mur her??

Noen innspill?


Hetta skal UANSETT males hvit-basta!!

Tenker dette MÅ avgjøres innen imorgen ettermiddag når jeg vil kjøpe malingen;) Har noen dager fri før ny jobb på mandag..

5 kommentarer:

 1. Eg ville hatt kvitt!! Lyst å fint! Den e jo tross alt ganske massiv, å koksgrått ville kansje forminska stuefølelsen litt?? Veldi fint me kvit tegl!! Lykke te!!

  SvarSlett
 2. Vi har hvit! Vi malte ikke men hadde på noe fra Hei'di om jeg ikke husker feil. Ble kjempe flott!

  SvarSlett
 3. Tror det skal finnes noe du kan behandle den med så den blir blass og "gammel" i uttrykket.
  Det er ihvertfall noe jeg ville tenkt på. Og så heller jeg faktisk mot å ikke ha den helt hvit - kanskje en mer greig farge?

  SvarSlett
 4. Jeg har hatt murpuss på min slik at de røde mursteinene "forsvant". Det hjalp veldig! Malte den først i varm lin, men i dag ble den "ny" ned koks! Legger ut bilder på torsdag. Tror jeg ble veldig fornøyd -tross angst for mørke farger:-)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for svar:))

  Prøver å tenke ut en gylden middelvei;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte