mandag 30. april 2012

Hei og god morgen:)

Mandag, ny uke og nye muligheter..

Skolen har planleggingsdag, så nå er det Disney Jr og frokost. Iris ville ha skive med smør, leverpostei, ost ,agurk og majones- alt på en selvsagt! Bortsett fra smør og ost, fikk hun det;) Ikke mye spennende i kjøleskapet etter ei helg egentlig.. Må nok ta en handletur ja, skulle hatt maling og. Været er i god vestlandstil, vått og grått, så foreløpig innedag:) Men ingen fare for avslapping, meldt fint vær resten av uka:)

Ikveld skal jeg på varetelling, jeg jobber nemlig der du får så mye mer-Meny. De hadde trengt meg nå og, men kan nok ikke la ungene gå på selvstyr.. Den minste i Mosbron klanen er det vi på fint kaller "kreativ" nemlig. Ante ikke hvor travel en unge kunne være før den jenta lærte seg å stå og gå!! Og husk, jeg har 3 fra før.. Men ingen er vel like, og alle har hver sin sjarm<3

Denne fikk jeg av en søt gutt jeg var dagmamma for<3

Med 6 mann i hus, blir det jo pittelitt rot og kaos, er som å måke snø i snøstorm av og til.. Men det finnes heldigvis hjelp å få!! Denne gangen var det skolesekkene som skulle til pers!


Ser ihvertfall at refleksen virker ja.. Ikke vil jeg ha sekkene i stua, kjøkkenet er ikke særlig stort, gangen smal og aldri om jeg hadde fått kidsa til  ta dem opp på rommet hver dag! Pick your battles heter det..


+


                                                                              =


Myyyyye bedre:))

Ikke helt det samme å ta bilder med mobilen, så batterier til kamera må på handlelisten;) Er så mange som er fantastisk flinke til å ta bilder til bloggene sine, og det har egentlig jeg og lyst til.. Får kanskje prøve å lære meg kameraet vårt da? Har ikke speilrefleks, men det skal være et bra kamera for det:)

Ha en fin mandag og imorgen er det plutselig fri igjen.
Klem fra fru Mosbron

2 kommentarer:

  1. Gurimalla, nå kunne jeg virkelig tenkt meg en god kopp kaffe eller en god kopp te sammen med deg:) Ønsker deg også en fin fin uke sammen med tanteongaene mine:)

    SvarSlett
  2. Smart løsning å henge opp sekkene ja. Det er så lite som skal til før hele huset ser rotete ut egentlig. Ha en fin mandag og takk for titten her hos deg.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte