søndag 29. april 2012

Det er søndag..

Ja det er søndag, og det blogges samtidig som kjøttkakene stekes! Jeg er jo en kvinde, og vi kan jo gjøre maange ting på en gang;)


Det er nydelig vær ute, så mannen sloss videre med plenen, noen av ungeflokken er ute,og som vampyrene gjemmer tenåringen seg nede i mørket!!

Men hva ser jeg i kjøkkenvinduet? To søte jenter med hver sin blomsterbukett*smelt*Har ikke hatt behov for å kjøpe blomster på noen uker nå nei;)

Hva skulle fruen gjøre idag da? Jo hun skulle male hagemøbler hun.. Men fant jeg malingen? Nei!! Så da må jeg kjøpe ny.. Spurte mannen hvilken farge han syntes av hvit, svart og grå? Skulle jo aldri spurt, for han syntes jo rødt og grønt hadde vært fint Sier som tenåringen: LOL!!! Herr Mosbron synes jeg er veldig kjedelig mht farger, jeg derimot synes jeg er rett og slett NORMAL! Note to myself: aldri spør om sånt igjen!

Men noe uteaktig måtte jeg  vi  jo gjøre, så jeg klarte å smiske meg til å få opp paviljongen:))


Ser for meg mange koselig måltider der i vår og sommer:)) Kunne tenkt meg en skikkelig uteplass med permanente vegger og tak, men ikke sånn hagestue. Eh skjønner du hva jeg mener?

Elias koser seg:)
Nå er kjøttkakene ferdig stekte,så da var det resten da..

Thank you Toro!
Ha en fin søndag, klem fra fru Mosbron

3 kommentarer:

 1. Hei :)
  Flott blogg du har, her kommer jeg tilbake :)
  Takk for at du vil følge bloggen min, veldig koselig :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Koselig å få blomsterbuketter =) Vi har også paviljong og det er en fantastisk ting å ha i hagen synes jeg.Det gjør at vi gjerne sitter ute selvom det regner, kjempekoselig. Takk for titten her og ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Herligt med lysere tider ;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte