torsdag 12. april 2012

Litt skummelt men skitt au!!

Heisannn..
Etter noen runder med meg selv, og med min gode venninne hiver jeg meg på bloggekarusellen:)
Har lest mange blogger og det er jammen meg mange gode kreative og  flinke damer(og sikkert menn-hihi) der ute:))
Vel grunnen til at jeg skal prøve meg på blogging er min stadig økene interesse for interiør, og at det kanskje er mer kreativt å skrive selv enn å smuglese andre sin?! Samtidig er det jo kjempeinspirerende å lese:))

Uansett,så bor vi i et velholdt 70 tallshus som vi flyttet inn i august ifjor. Det bærer jo litt preg av det, men hovedetasjen var blitt delvis pusset opp. Ingen altfor store prosjekter må til,og det er jo bra:) Det første vi svigerfar gjorde var å innrede rom i kjelleren til eldstejenta vår<3 Det har tidligere vært verksted,men nå ser det mer ut som et alter til Justin Bieber..
Og ellers så har jeg mala litt i stua og fjerna det lite attraktive furugardinbrettet.. Det var ikke min kjære mann enig i, så det venta jeg med til han reiste til USA i januar. Tror han hadde vært på reis i ca 3 timer når det var nede-hihi. Det er vel det som er litt typisk meg,at jeg gjør ting selv når han minst venter det.. Vel som liten elsket jeg pappa sine Gjør-det-selv blader, så der var kanskje skaden skjedd?
Vi kommer til å ta litt etter litt tenker jeg,håper virkelig at vi jeg finner roen  her:)

Minuset, hvis det går an å kalle det det,  er at med huset følgte enn fantastisk hage.. Jeg er overhodet ikke utstyrt med grønne fingre, så det kan vel kalles en stor utfording!! Men jeg gleder meg veldig til finværet kommer og vi skal få være ute:) Har bedt alle å gi meg en sjangs,de forrige eigerene hadde tross alt hatt noen år på å få til dette:)
Ellers så kan det jo hende det kommer inn noen ord om mine søte "små" og kjekke ektemann<3
Phuu,da var jeg igang gitt:)

3 kommentarer:

  1. Velkommen inn i Bloggens verden:) Endelig kan andre for se alt det fine du gjør, litt rart at jeg må dele deg med andre men jeg kan jo ikke vær egoist:)Gleder meg veldig til å følge med på bloggen din:) Ønsker deg lykke til :) <3

    SvarSlett
  2. Velkommen til bloggverdnen. Her kommer du nok til å trives, jeg gleder meg til å følge med på dine kreative krumspring.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte