tirsdag 7. august 2012

Spisestuen

Stua vår er egentlig en grei størrelse, men jeg får vel egentlig det aldri stort nok??

Der vi har spisebordet er det ihvertfall trangt nok! Det står mellom den "fine" røde peismuren og veggen til kjøkkenet. I min fantasiverden hadde vi revet ned veggen mellom stua og kjøkkenet, mens i mannen sin realistiske verden skjer det altså IKKE..
Sammen mannen blir til tider en smule oppgitt eller irritert om du vil av sin fru som tja ganske ofte ønsker å flytte på ting.. Sist vi hadde noe opp til diskusjon fikk jeg blankt NEI, så jeg mannet meg veldig opp på søndag til DETTE:


Det jeg skal frem til er at det brune skapet gjorde det jo enda trangere, så jeg har altså hatt lyst til å flytte dette.. 
Veeldig forsiktig ymtet jeg frampå at kanskje det hadde vært bedre om vi tok det vekk, og satte det på gangen heller? Og hva stod på gangen fra før? Jo den svarte skjenken han nektet meg å ta vekk sist-hihi..
Jammen meg fikk jeg lov!?!
Heiv meg rundt for å tømme begge og fikk skapet ut på gangen, sånn i tilfelle han skulle ombestemme seg..Mye bedre ikke sant??

Fundere litt på hvordan jeg skal ha det på veggene, men det ordner seg:)

Skulle og veldig gjerne malt bordet hvitt, men fikk nei til det og gitt..

Skal vise bilder av gangen en annen dag, for du skjønner det at akkurat NÅ står det skap OG skjenk der!! Trenger hjelp til å få den ned i kjelleren nemlig.. Kanskje senere ikveld?? 3 kommentarer:

  1. Veeeldig fin skjenk du flytta på jaffal! Sånn ynskjer eg meg også!!!

    SvarSlett
  2. Koselig blogg! La meg som følger, ses hos meg?

    SvarSlett
  3. Guri malla så fint det ble, men det er alltid fint hjemme hos deg:)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte