søndag 12. august 2012

Og det ble kvitt!!

Igår reiste jeg til Stavanger for å drikke ut ei nydelig venninne:) Reaksjonen når vi kom var et ekte Kodak moment, og det ble en flott dag:) Fant dessverre ut at når en er litt sånn mummimamma så er en ikke så grasiøs på poledansing.. Så nei det blir ingen stang på soverommet her med det første..

Og for å utnytte Stavanger besøket så tok jeg en lynrask Ikeatur med skallebank pga "lite søvn". Med litt sånn skrekkblanda fryd bestilte jeg hvite Ektorp trekk som jeg egentlig vet at mannen ikke akkurat har på ønskelista.. Lettere å få tilgivelse enn tillatelse?? Men har jo selvsagt rådført meg med andre interiør kyndige jenter som var heeelt enig med meg;)
Jeg rakk ferja såvidt, hater å kjøre "rundt" via Bokn og Haugesund, så var lettet der. Måtte det til Stavanger, og problemet er tunnelfobi! Hvite knokler, stivt blikk og meget høy puls kom jeg meg heldigvis gjennom da..

Anyway, jeg viste alt annet enn trekkene når jeg kom hjem.. De tok jeg på når han gikk ned i hula si, hvor han fortsatt er. Typisk at hvitt skal være hans antifarge, når det er min favoritt.. Glad i han for det om<3

Men jeg er kjempefornøyd, og det teller jo MASSE??!!
Da er det "bare" taket og vinduene igjen for å få det lyst og fint, eller solarium som en annen kaller det..


2 kommentarer:

  1. Det ble kjempe fint, gleder meg til å trekke om sofaen min:) Stua di ser så innbydende ut og jeg gleder meg til å komme på besøk:) klem<3

    SvarSlett
  2. Ble knallfint!! Håper mannen i huset har skjønt at hvitt er vakkert nå og maler taket og vinduene for deg;-)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte