torsdag 22. mai 2014

Det baller på seg...

Det begynte med at eg skulle gjøre litt om på gangen,dvs ta vekk ei knaggrekke.. Den ville eg og male svart. Så når den var malt nevnte eg for mannen at eg kunne tenke meg å male ein vegg på kjøkkenet svart og.. Ja ta deg ut du var svaret. Veggen ble svart, og det ble jo SELVSAGT sølt maling på den kvite veggen og, så da måtte den og malest.. Og så bestemte eg meg for å bytte om stoler på kjøkkenet med slagbenken med spisebordet.Vel da måtte de og males?!

(endelig ferdig med maleprosjektet og i standard stil er og maleren full i maling, da ringer jo skolen om at Elias er skadet! Så med flekker av maling, og whitespirit som parfyme hev eg meg i bilen for å hente han, og selvsagt usminket og håret til værs. Siden poden har vondt i brystet blir eg enig med læreren om å få  han sjekket. Vel sier eg til Elias må me te sjukehuset nå skal eg him å dusja fust!! Vel gudskjelov slapp han det, bare litt forslått.. )
Og siden eg nå fikk ei knaggrekke til overs malte eg den like godt rosa sammen med ei hylle til Iris sitt rom som nå skal males ;) Hu skal få ny(brukt) seng idag, som er kjempestas siden den  har STIGE. Et lite rom, så spent på hvordan det blir til slutt..

Litt kjekt når en får kick til å få gjordt sånne prosjekter, selv om eg føler det er som med fødsel-kjekkest når det er overstått ;)

Da er det snart på tide å hente Iris som har førskule idag, meget klar frøken som var veldig ivrig med å rekke opp hånda " eg kan jo så mången skuleting vettu mamma" Jaja får vel være glad for at hun ikkje er sjenert ;)

Klem Charlotte


2 kommentarer:

  1. Så fint det ble! Fint med trehylla mot det svarte! :) Enig med deg, malingen er kjekkest når man er ferdig!

    SvarSlett
  2. Kjempe stilig med svarte vegg :-D E snart proff du på maling ;-) Flinke!
    Her har eg endeligt frihelg og det ska bli deiligt ;)
    Klemklem ♥

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte