tirsdag 4. juni 2013

Rett og slett tirsdag..

Og det igjen betyr fridag.. Og det var helt greit at det var fint vær:) Iris og jeg har stort sett vært ute, så nå har jeg laget meg ennå et nytt skille;) Møbler har blitt vasket og flyttet på, og det er litt mindre ugress nå.
Sånne dager håper jeg det blir MANGE av denne sommeren, skylder oss det fra ifjor!!

Hagen bugner jo som jeg tidligere har skrytt av med blomster, så jeg plukker hele tiden inn nye buketter<3DIY vase laget av saftflaske fra Palma og dekorasjons tape.. Tips fra bladet SANS;)

Eller så fikk jeg meg en ny favoritt te idag:) Jeg er typen som helst vil ha Earl Grey fra Twinings, men måtte jo teste den vi fikk fra Amundsen. Jeg fikk Mango og Passion, og hallo den var frisk og god:)

Så nå koser jeg meg med den, men har fortsatt lyst på sjokolade *sukk*

Ikke så rart jeg er snopesjuk da, holder på å lage Oreo kake til tantongen min som blir 3 år i morgen:) Som takk for hjelpen med å hente sofaen:) 
Har faktisk to tantonger som fyller imorgen, ikke verst?! Hvis vi er skikkelig heldige da så blir 3 åringen storesøster og imorgen;)

Nå er det tirsdagskvelden igang, dvs TV KVELD!!

Klem

5 kommentarer:

 1. den teen falt eg også for! den var jo berre fantastisk god! tenkjer den blir god som iste også!

  Kjek tå møta deg! Du er jo like sønn som bloggen din!

  SvarSlett
 2. Hei Charlotte! Høres ut som om du har hatt en deilig dag med datteren din :-) Og kjempegøy å lese om bloggtreffet hos deg. En smule misunnelig! Hadde vært stas og møte deg og alle disse andre bloggerne man kjaser med via nettet :-) Satser på neste gang !

  God TV-kveld.
  Klem fra Monica :)

  SvarSlett
 3. Deilig med sånne sommerdager,koselig med blomster fra hagen.her er det kun løvetann,hihi,satser på mer neste år. Enig med Monica, hadde vært gøy å møtt deg på treff,håper jeg kan være med neste gang) ønsker deg en kjempeflott onsdag)). Klem fra Camilla. Litt problemer med nett i dag....

  SvarSlett
 4. Så deiligt å nyte hagelivet:)
  Ingen dum ide med flasken,blei kjempetøff :)
  Flotte bilder!

  Finaste onsdag ønske eg til deg:-)
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 5. Herlig med sånne fridager mitt i uka. Jeg har hatt min fridag i dag... og ble brukt til å vaske, vaske og atter vaske! PUHH!

  Den teen må prøves!

  -Klem Kjersti-

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte