tirsdag 11. juni 2013

Heisann:)
Uka er kommet igang og idag har eg og lille prinsesse fri.
På lørdag klarte jeg å smiske meg til at vi tok oss en tur til et vennepar i Randaberg. Kjekt å være spontane av og til;)
På veien kom jeg på en lur idê-IKEA!! Fikk jammen meg DET gjennom og?! Ok formålet var stekepanne, så ante meg at andre ting var ganske uaktuelt.. Jepp..
Men nesten ved utgangen kom vi til plante avdelingen, så da klarte jeg å smiske meg til ei palme-haha.. Som tidligere nevnt så synes jo min mann at jeg har vel mye døde kvister o.l, så da måtte jo en stoor grønn planre være tingen?
Så da satt jeg resten av bilturen med ei stor palme mellom beina storfornøyd, og tenåringen flau ;)

Kult det vel? Flaks jeg hadde en stor Uashmama pose tilgjengengelig;)

Igår kom min kjære lillebror med gravemaskin og lastebil, så nå har vi en skog mindre utenfor.. Litt dårlig samvittighet for epletreet og bærbuskene, men ellers storfornøyd:) Skal bli herlig å ha så stor parkeringsplass og ikke minst garasje.
Han hadde med seg tantehunden min og, så inatt har vi hatt overnattingsgjest. Iris og jeg skal ta Ronja med på skolen å vise henne siden Camilla ikke fikk det på dyredagen. Anna storfornøyd når hun gikk tur kl 4 inatt-haha;)

Vel får vel gjøre noe fornuftig da..

Og så kjekt med nye følgere, velkommen inn til meg:)

Ha en flott dag<3

5 kommentarer:

 1. Hihi herlig at du fekk ein tur innom Ikea,supert!!!trur det snart er et halvt år siden eg var på Ikea sist,JA til Ikea i Haugesund:)
  desse tenåringene får bare bli flaue over oss mødre ikkje sant?har ei som snart er 13 så trenger eg gode råd så har du vel noken til meg:)?
  Ønsker deg ein nydelig dag skjønne deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Så hyggelig med innlegg fra deg igjen nå)) det ble jo bare kjempelekkert, er så kule de posene! Alltids lurt med en IKEA tur) ønsker deg en super dag! Klem

  SvarSlett
 3. *ler! Satt med en palme mellom beina - kan misforstås *kremt. Flott palme du fikk deg da. Grønt skal garantert få innpass etter alt er på plass i hus :-)

  Nyt kvelden flotte du.
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 4. Ingen kjem ut frå Ikea med bare ei steikepanne...barnelærdom!! He, he, lett for å fylle opp korga når ein først har sjansen. Veeelig lurt å gi plass til den palma i bilen, tenåringar har kje stemmerett i slike samanhengar ;)
  - og takk for sist forresten, det var veldig hyggelig å helse på deg, klem Kjersti

  SvarSlett
 5. Smart løsning med en sort bærepose til å ha palmen i! :)

  Ikke bare var det smart, men også veldig stilig syntes nå jeg.

  Mvh.
  Stian N. Moen / Noreen Interiør

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte