tirsdag 25. juni 2013

Hagearbeid er terapi..

Vel det tror jeg ikke på.. Gir meg ingen glede, kun frustrasjon faktisk.. Ikke vet jeg om noe jeg fjerner er ugress eller ikke.. Jada jeg er på DET stadiet.. I et svart øyeblikk (i tillegg til at alle ungene kranglet om ALT!) tenkte jeg at jeg ville flytte til leilighet, kanskje og alene.. Ok kom over den tanken heldigvis, men blæh.. Hvorfor har vi ugress egentlig? For å irritere sånne som meg? Men sett til side det negative med å ha hage, så nyter jeg stort sett synet da;)Iris <3


Sjekk denne kule baljen,denne tenker jeg ha et kult tre i eller noe sånt..  

Mens jeg holdt på med dette innlegget kom Camilla inn blodig og oppskrapt!! Hun var ute og syklet da en bil med henger kjørte så nærme henne at hun traff hengeren og falt i bakken. Sjåføren kjørte fanken meg bare videre!!! Nå vanker en natt med våking for min del da jeg ikke er helt trygg på hvor mye hun har slått seg. Stakkars jente, ei uke siden hun lå inne på sykehus..
Pratet med legevakten og der sa de han skulle vært annmeldt!! Er det noe en lærer når en tar førerkortet er det at en skal holde såpass avstand til en syklist at de skal kunne falle uten fare for å bli påkjørt, og når det nå i tillegg var et barn!!

For en dag..

7 kommentarer:

 1. UFFA DÅ STAKKAR JENTO<3
  GALSKAP Å IKKJE STOPPE....
  JEG ELSKER HAGEARBEID
  DU HAR DA FLOTTE BLOMSTER BILDER
  KOS DEG MED JENTA DI
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. For en hage Charlotte,enn sånn som eg berre drøyme om:)) tjihi,men vi er jo ikkje alle like;)Hadde jo håpet eg skulle på kaffi snart på den terrassen;)(?)
  Åh,stakkar Camilla<3 Fader ta den sjåføren altså,håper virkeligt han blir funnet...
  Lykke til med nattevakten.
  Klem

  SvarSlett
 3. Stakkars jenta di,det var ikkje bra og skjønner du blir både sint og fortvila for slike ting er ikkje kjekkt og kva folk kjøre videre...:((håper sjåføren får litt å tenke på og,skulle vært anmeldt..
  Skjønner det med hage,det tar tid å holde og så er det masse ugress og alt,nei eg kunne tenkt meg kun ein hageflekk med krukker med blomster i men er jo sjarmerende med masse ulikt i Hagen og;)

  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Hei, hei :)

  Flotte hage dokke har da :)
  Hufff!!Så skummelt at sjåføren kjørte videre uten å stoppa da ;( Stakkars jentå di;( Håpa det går bra med henna. Masse god bedring! :)

  Klem fra Renate :)

  SvarSlett
 5. Å, for ein tosk så kjørte videre!!!! Grrrrrrr!!! Forstår hagefrustrasjonen din, elske blomster men takke meg te duk og bark! Hihi ;-))))) Flotte hage du har da!
  Store klem ;-)

  SvarSlett
 6. Uff og huff, sånt no gjør meg skikkelig forfanna,, helt utrolig å ikke stoppe da!! Håper dere finner ut av hvem det var !!!!!! Og håper kvelden og natta har vært grei! ? Fin hage du har, jeg har ikke en grønn fingerneil engang, dvs kun gress og noen roser som har overlevd og klart seg siden forrige eier.... Koselige blomster du har))

  SvarSlett
 7. Oi! For ein IDIOT! Sallan så sint jeg blir når jeg leser dette! Går virkelig ikke an! Stakkars jente og mor :(
  Får inderlig håpe at dette ornder seg!

  Herlige hagebilder av en flott hage!

  -Klem Kjersti-

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte