onsdag 15. mai 2013

Litt babling en onsdagsformiddag..

Vakre maidager der du bor? Her vaske regnet øya vår hele døgnet, og jeg håper det er for å få det fint til 17 mai?! Såpass værsyk er jeg at jeg gidder ikke hagearbeid i regnklær altså..

I et år har jeg letet etter kabeltrommel, og har vel neppe vært alene om DET? Flaks for meg at Veronica hadde da??

Vått og grått ja..
Da er jo spørsmålet om den skal males eller ikke??
Vel nå er jeg så skadet av all malingen jeg holder på med, og som jeg tenker på at jeg skal gjøre at jeg begynner å ha mareritt om det! Drømte at mannen hadde malt HELE kjøkkenet rosa(Tryllestøv).. Herrefred så stressa jeg var I søvne!! Godt de ringte fra verkstedet og vekket meg? Vel både og..
 Bilen trenger registerreim-hurra.. Men du tuller IKKE med den bilen, for den er en skikkelig mandagsbil! Etter en østlandstur satt hele familien Mosbron i bilen på lasteplanet til Viking redningsbil fra Odda- Åkra! Mannen syntes jo det var litt behagelig å slippe kjøre da, og ungene fikk jo noe å fortelle på skolen.. Men gidder ikke det i Danmark altså;)

Idag skal jeg begynne å male bordet er planen, det er ferdig pusset:)

Her er et utsnitt når jeg var nesten ferdig:) Iris synes jeg var superkul når jeg holdt på I dress og maske;) Måtte bare sånn at jeg kunne ta nytt profilbilde til tenåringen sin store glede.. Alltid så stolt over meg.. Jeg liker ikke ta bilder av meg selv, så sånne bilder er helt topp;)

Noen som skjønner at jeg er alene hjemme sånn som jeg sitter her og babler?

Herligt, ha en fin dag<3


4 kommentarer:

 1. Kult kabel bord, ønske meg også det:) Bordet ser ut til å bli bra altså. Babl i vei,alltid kjekt å høyra ka du har på hjerta:-)
  Ha en fin 17.mai helg til deg og dine:-)

  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Helt enig, koselig å høre hva du tenker på) litt av en drøm da, med rosa kjøkken, hi hi) Flinke du som har pussa ned bordet, gleder meg ille til å se ))fin fin onsdag til deg! Her prøver jeg å deligere strykejobben ( 17. Mai klær) til noen andre og maler lister og tak)

  SvarSlett
 3. Hihi du er fin du,alltid så koselig å lese innlegga dine:)me får håpe det snart kan bli sol og varme,lov å håpe ihvertfall og på 17 mai og i pinsen så trenger me sol:)
  Flinke du som pusser og maler!

  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Det er så kjekt med kabeltromme, kan brukes til så mye:) Mannen kan få tak i på jobb, så jeg har to i hagen. Så vist du trenger flere så kan jeg få tak i hihi:)
  Håper du får en fin 17 mai i morgen:) Ser faktisk ut som at været kan bli bra og:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte