lørdag 25. mai 2013

Bytur:)

Idag har familien Plum vært på bytur til Haugesund (minus tenåringen). Gjør ikke sånt uten en plan, og det var mannen trengte å oppgradere garderoben. Når han selv sier DET, da er jeg kjapp med å få det gjordt;)

En annen baktanke var å hente premien jeg vant på Hus i Nord-jippi. Og jeg som aldri pleier å vinne noe, med mindre det er sånne tauer på tivoli der du garantert vinner noe?!

Kâhler sin kongle lysestake. Vel spør du Iris så sier hun at det ligner noe annet.. Hadde grantreet fra før, som jeg tenker er julepynt, men er visstnok mange som har det fremme hele tiden.. Får se det litt an.. Liker veldig godt Kâhler sine produkter:))

Ble ikke mer handling på meg(les: mannen var med), men vi hadde oss god mat på N.B Sørensen:) Jeg er kjapp med å bestille Club Sandwich hvis det står på menyen ja..

Ha en fin lørdag<3

klem fra Charlotte

5 kommentarer:

 1. Oi for ein kule premie, kan fint ha det fremme hele året:-)
  God helg!
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Så flott premie,så gøy å vinne:)eg vant et dørskilt fra Kortshop til 1100,-hadde aldri hatt råd til å kjøpt det ellers så det er gøy å vinne absolutt:)
  Håper dere har hatt ein fin lørdag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Så herlig med premie a !! Jeg er også sånn som aldri pleier å vinne, vant en cd fra radioprogram en gang for 20 år siden , men den kom aldri frem med posten til meg, ha ha) kos deg med flott premie og ha en good kveld))

  SvarSlett
 4. Fiin premie du vant :-) Elsker Kähler selv !
  Og nå er det skikkelig fint i spisestua de altså. Hi-hi. Ha en nydelig dag. Søndagen her skal tilbringes i Dyreparken. Klem fra Monica.

  SvarSlett
 5. Så premie:) Jeg har mine grønne trær fremme, syns ikke de er såååå jul'ete:)
  Vi sees neste helg på Haugalandet. Hælledussen som jeg gleder meg:)

  Annelise

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte