onsdag 9. oktober 2013

Høstlig rastløshet..

Leste på en blogg idag at når det ble høst ønsker en gjerne å gjøre forandringer hjemme. ja egentlig har jeg vel det sånn året rundt, men akkurat nå kverner det konstant i hodet mitt!!

Vi har en kjeller som fortsatt er stuck in the 70's, og som har lyst på en oppgradering.. Store deler er gulnet panel, både gang og kjellerstue, så jeg synes det er dystert der nede.. Mannen takler det fint, liker vel å ha ei hule ;) Men joda det løses jo med litervis maling..
Men så er det og et rom som per nu inneholder ørten spisestoler og div bord, maling og generelt rot.. Dette skal bli et soverom til Camilla er planen.. Men først må jeg jo ha en plass til alle stolene ikke sant? Så da må garasjen bli ferdig, og den ruger de fortsatt på.. Planen er vel levering denne uka, men har ennå ikke sett den..
Så skjønner du min frustrasjon når at først må garasjen bygges, så rommet tømmes og lages ferdig. Da kan Iris flytte på Camilla sitt rom, og den lite pene pc pulten til mannen kan flyttes fra kjellerstua til Iris sitt rom*phuu* Først DA kan furu* pusses opp, altså ikke umiddelbart.. Meeeen den som venter på  noe godt.. Vaskerommet kunne og trengt litt TLC men det stilles i køen..

Mens jeg venter og venter da, så pusler jeg rundt i stua heller og irriterer meg litt over kjøkkenet etter bordet forsvant.. Bedre jeg tar frustrasjonen ut her på bloggen, så slipper mannen å bli gal av maset mitt-haha ;)

Igår fant jeg meg i fin fjær. Ånei du ikke noe i naturen på denne late dama, var nok på Kremmerhuset ja ;)

Hvorfor ikke istedenfor enn blomst?

Ha en fin dag, nå skal jeg laga heimalaga lapskaus = husmorpoeng!

5 kommentarer:

 1. Skjønner frustrasjonen,skikkelig irriterende....;) Men blir så bra tilslutt skal du sjå:))
  Nice fjær forresten,har sett på den noen ganger. Men har fortsatt klart å komme meg forbi;)
  Ha en fin onsdag!
  Stor klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Fin fjær:) og fint innlegg:)
  Skjønner hva du mener! vi har nemlig også en kjeller (å, den som hadde hatt et loft! med lys og takhøyde!) som skulle vært pusset opp...skulle begynne med kjellerstua, men der sover vi så da må guttens rom tømmes, så vi kan flytte inn der, men før det skal to av vinduene byttes ut, og det må vi ha både tid og økonomi til... så det blir ihvertfall ikke på denne siden av jul;)
  tja...da er det kanskje like så greit å stå på kjøkkenet og lage mat:)
  god middag:)
  klem

  SvarSlett
 3. HALLO CHARLOTTE:)
  JA SÅNN ER DET
  ALLTID NOE Å VENTE PÅ;)
  JEG ER SIKKER PÅ AT DET BLIR SÅ FINT Å KOSELIG DA DU ER FERDIG DER NEDE
  HELT HERLIG MED DEN FJØRA
  NYT DAGEN SKJØNNE DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Samme her...går å pusler og diller i stua og venter på at alt det andre skal bli ferdig ;oP
  Fiiiin kveld te deg ;o))
  Klemklem

  SvarSlett
 5. Skjønner det så godt,alltid litt frustrerende...her er det forsatt oppussing og rot som må tas men det blir bra etterkvart:)
  Nyt kvelden❤️
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte