lørdag 21. desember 2013

Du grønne glitrende..

Synes ikke det er så lett å ta bilder av juletre.. Sikkert pga jeg ikke kan noe annet med kamera enn auto?? Så når jeg får et innfall om at jeg vil ha speilrefleks for DA blir det nok så bra?? Vel da får jeg et dumt blikk og beskjed om å lære meg det jeg har..

Årets juletre er et fiiint Sia tre pga allergi i familien. Synes det er mye penger for et tre, men etter å ha prøvd Europris og Biltema, vel da er det verdt det!! Etter å ha lest om en familie som hadde lange svarte mark i treet sitt, er det og veldig verdt det ;)

Til ungenes frustrasjon bestemte pynte nazien at det kun skulle gull, sølv og hvitt på årets tre. Alle de røde måtte ligge og vel kun den hjemmelagede pynten som hadde rett farger fikk komme på.. Og treet ble kjempefint, flinke unger har jeg :)

Noen julegaver ligger klar i kurven.. En strie sekk dekker den avslørende plastikk tre foten..

Ikke så nøye med avstand vel?

Nå er det frihelg for meg og, så da skal huset tas er planen.. Trengs for å si det sånn.. Men først er det ut og rydde litt i garasjen..

Fin lørdag til dere:)

Klem fra Charlotte


14 kommentarer:

 1. Sååå fint! God jul il deg og dide Charlotte! Her er vi ikke enig i hva som skal henge på juletreet, så i går måtte mor fram med noen røde kuler. Elin gråt og var helt fortvilt over min fraværende røde jul. Nå har til og med et par julemus fått plass i stua...ja da, sånn kan det gå når mor og barn ikke er helt enig i hva som er fint og ikke. Hun sa at jeg bare var opptatt av moten og at det ikke var jul for henne. Uff, hva skal man gjøre da? Jo, finne fram røde julekuler og julemus, så blir det fred i huset. Kos deg masse i dag kjære du, med julepyntet stue og alt som er :))
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 2. Så flott det ble!
  Ønske dere ei fine julehelg:)
  Varme klemmer Siv Mette

  SvarSlett
 3. Var fint med kvite gardiner forresten;)

  SvarSlett
 4. Så flott tre,hihi godt eg ikkje tenker på dei hundrevis av dyra me drar inn med dei ekte juletrea,fysj og fysj:)
  Ønsker deg og dine ei god jul!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Kjempe fint tre <3 hærlig pynt ;) absolutt verdt pengane å kjøpa eit skikkelig eit :) juletreet e jo prikken øve i'en i julo :) kjipt visst d e ufint :) nydelig no ihvertfall :)

  Klem fra Diana ;)

  SvarSlett
 6. Kjempefint ble det,
  Ønsker deg en flotters førjulshelg))
  Klem

  SvarSlett
 7. Knallflott tre!
  Ekkelt å tenka på alle krypå så e i trernå, men det e noe med det å ha ekta tre. Lukta liksom jul…
  Men har me allergier, så fins det heldigvis flotte trer så detta! :-) Utvalget der blir jo bedre og bedre.

  Ønske deg ei flotte førjulshelg :-)
  Klem

  SvarSlett
 8. hei, Charlotte:) så nydelig juletre:) eg må sei at eg brøt en tradisjon i dag....eg har pynta juletre eg også, men bleier å gjøre dette lillejulaften:) men, men sånn er det, saken er den at vi kjøpte oss kunstig i fjor å da er det så enkelt alt...hi hi. Travel tid, men nå har eg juleferie:) kos deg såååå møye søte deg! Juleklem fra Ann Elin

  SvarSlett
 9. Så flott det ble! Kjedelig med allergi, men med et så fint kunstig tre er det jo ingen sak å få det pent likevel. :)

  Ønsker deg og dine en vakker høytid, Charlotte!
  Klem ,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 10. God jul kjære du!! Her var nå flotte bilder av juletre , selv uten speilreflekskamera !!! Men du- ser ikkje noen nisser her heller .. Ha ha ha. Håper du og dine får ei koselig julefeiring og et lykkelig nyttår! Her er det tilstander med spysyken, feber og meg på krykker - joho! Hi hi hi.
  Klem fra karianne

  SvarSlett
 11. God jul ♥ Nydeligt tre ;)))
  Håpe dokke får ei fine høytid.
  Store klem ♥

  SvarSlett
 12. kjempefint tre Charlotte, her i huset har vi også investert i ett tre men ikke fra Sia , men fra Plantasjen. Så langt er vi veldig fornøyde :-) hos oss er treet pyntet i ett herlig sammensurium av farger og noe barnepynt. Fargene jeg helst ikke vil vise er strategisk plassert på baksiden av treet, som ikke vises hehehe. ønsker deg en fin romjul. klem

  SvarSlett
 13. Takk forkoselig komentar inne på bloggen, alltid hyggelig når du komenterer. Måsi du har fått det fint hjemme hos deg og juletreèt var super fint. Hper du har hat en hyggelig jul sammen med familien :)

  SvarSlett
 14. I гeally like уour website and your strategy - it's truly fascinating to know there'ѕ mlre folk outt there that shaгe exactly the same interests.


  Feel free to surf to my web-site - trueVAPE e liquid

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte