onsdag 11. desember 2013

Å pynte til jul..

Før det var "lov" å pynte til jul var jeg råklar og gledet meg! Har alltid vær veldig rød og nissete av meg, så det har vært koselig.

Hva skjedde?


Til og med mannen synes det er lite jul her..
Har jeg forandret meg og sånn blir det videre, eller finner jeg tilbake til meg sjøl neste år? Er det all hvitmalingen som har gjordt meg løsemiddelskadet? Ja ikke vet jeg..
Kanskje ikke jeg bør forandre så mye i stua til neste jul ;)

Skulle egentlig bake litt med Iris idag som har fri, men er hemmet av stiv nakke og hodepine. Siden det er en prøvelse i seg selv å bake, så venter vi med det tror jeg ;)

Passer fint at svigerfar inviterer på komle idag, og jentene skal være med tante på teater: Reisen til julestjernen <3

Klem fra Charlotte


10 kommentarer:

 1. Kjempefiint!!!
  Rødt kan heller komme i mye mindre doser,ønsker ikkje å fjerne den heilt;)
  Blir jo litt mere stilrent:)
  God bedring til deg<3

  SvarSlett
 2. Hehehe, må le! Datteren på 12 år tok med sin mor på julenissehadel i dag, heeeldigvis var det på Norway designs da, så de er flotte de nissene. Hun tok de ut og bestemte, at vi bare MÅTTE ha minst tre slike og de er selvfølgelig røde. Det var en litt eldre dame i butikken som også var og handlet (hvite nisser av samme slag) Hun måtte le litt da hun hørte min datter's ønske om ei rød jul ;) Blir koselig. Innlegg kommer. Du har jo pyntet så fint hjemme hos deg, men det er så rart med det når både barn og menn reagerer...er vi kanskje litt vel moderne vi interiørinteresserte kvinner??? Ja, jeg tror det, men så elsker vi jo forandringer og det er vel lov det og :)) Kos deg med eller uten røde nisser. God bedring til deg, Ikke godt med nakke og hodeplager.
  Klem fra Anne :)

  SvarSlett
 3. HEI PÅ DEG:)
  SÅ BRA DU TAR HENSYN TIL HELSA
  BAKE KAN DU EN ANNEN DAG
  TI LØSEMIDDELSKADA
  JA DER KJENNER JEG MEG IGJEN;)...
  NYT KVELDEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Plutselig er rødt skikkelig in og vi digger det!
  Blir hvitere her også. Liker rødt i mini dose.
  Hører rykter rundt i huset her også, at det er lite jul her.... Jaja, julen kommer uansett og jeg er ferdig med å pynte.
  Kun juletreet igjen :-)

  Masse god bedring :-)
  Ha en fin kveld!
  Klemklem

  SvarSlett
 5. Hi hi, smaken forandrer seg ja) Likte hylla di nå veldig godt!
  Lesser ikke på med rødt her heller, men har et par hyller som jeg har laget en nisse landsby for barnas del.og der er d rødt i fleng, blir nesten litt svimmel av å se for mye på den, OMG! Men hva gjør man ikke for barna)
  Naturlig jul er super flott!!
  Kommer heller ikke over at du kjøpte den en av hundre tusen lamper fra IKEA som jeg ønsker meg, superfin!
  Klem klem

  SvarSlett
 6. Hihi, kjenner meg igjen der. :)

  Ha god bedring!

  Klem til deg

  SvarSlett
 7. Kjempefint og rolig synes jeg - rødt passer bedre i små doser, og hos meg blir det kjøkkenet som får røde innslag med blant annet dorullnisser fra barna av ymse slag:)

  Ha en finfin dag:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 8. Store diskusjoner i blogglandia om rødt skal være en del av julen for tida ;-) Jeg har vært som deg. Hatt rødt, så ikke, men nå tror jeg jeg har funnet ut av at jeg må ha litt rødt. Får ikke julestemning uten, er vokst opp med rødt, så i små doser og en utvasket nyanse må til ;-) Gleder meg til å se mer fra julehuset ditt. GOD helg!! Klem fra Monica.

  SvarSlett
 9. Heisann Hoppsann ;o) Så fint ;)) Her e det og lite rødt te nå men når treet komme opp, nøttefat, rød julastjerner og fruktskål blir det alltid koseligt ;o))
  Nyt kvelden ;o)
  Klemklem;)

  SvarSlett
 10. hei, Charlotte:) eg har ikkje vært så ivrig og flink med å legge igjen kommentarer i det siste. Så vannvittig travel tid både på jobb og gjøremål. Men, nå er jeg så og si i boks, å koser meg :) skal ha fri i romjula og på onsdag drar jeg og mann min på juleshopping heilt te Haugesund ...he he, så tar me ei overnatting på Amanda hotell;) enkle er ofte det beste;)
  Du har jaggu stått på med oppussing te den store gullmedaljen;) nå må du slappe av og nyte juletiden. Jula kommer uansett:) god bedring. me blogges, søte deg! Klem Ann Elin God natt:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte