søndag 1. desember 2013

1.desember

Ja da er nesten hele første søndag i advent gått, og nedtelling til jul er igang..
Iris som er et skikkelig B menneske var første mann opp, råklar for kalender! Og nei jeg er ikke en sånn flink mamma som har laget bloggbar kalender i år.. Vi snakker Lego friends, Lego city, Flax og hver sin 10 kroners sjokoladekalender.. Gjett hvilken Iris likte best?? Sukk..

Mannen er på teambuilding(!) i London i helga, og når katten er borte danser musa på bordet vettu;) Diverse ting er blitt malt.. Og en viss lampe er blitt byttet ut mot et "kakelokk" som han kaller det.. Troooor jeg fikk lov før han reiste? Lite visste han at venninna mi hadde en liggende.. Og nå har jeg nå klart å knuse den gamle lampa og, så oooops..

Passet jo mye bedre den?! Og jada, slagbenken er kommet i stua igjen.. Noe nytt har skjedd på kjøkkenet.. Barnehagebenken har fått ny plass.. Der har du meg, fru vinglepetter..
Og der lå jammen meg pennalet til Camilla og..

Ser du jeg liker Kähler? Så da ble valget enkelt til adventstake <3


Sånn ellers er det kommet opp litt pynt, men klarte ikke å ta det så mye i første omgang..
To sorter er også blitt bakt idag..

Bunn i grunn har denne helga uten mannen vært veldig travel, så min husmorferie neste helg i Asker er vel unt;)

Klem

5 kommentarer:

 1. Har aldri laget pakkekalender til mine to og de har aldri savnet det heller;) Vi bruker puslekalender, og legger en brikke eller to hver dag - når det er julaften er bildet ferdig:) Og så en sjokoladekalender i tillegg. Det holder i massevis - er på julaften de skal få gaver;)
  Det er noe som heter at det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse så når katten er borte er det jammen best å benytte seg;) Likte lampa kjempegodt!

  Ønsker deg og dine fine adventsdager
  varm klem:)

  SvarSlett
 2. Så fint, ja du har stått skikkelig på skjønner jeg, masse forandringer! Så gøy!
  Og nydeligste adventstake da))
  Når jeg deler innlegg på FB, kommer d samme fu****** bilde opp hver gang også , men nå er jeg langt ifra no ekspert der, så si ifra hvis du finner ut. BTW er d bare koselig å se bilde av deg da)
  God natt!

  SvarSlett
 3. Hihi du veit at når ein ikkje har mannen i nærheten så blir ein mest kreative,du står virkelig på og så fine julepynt du har;)
  Ønsker deg ei fin ny veke!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Halleluja! Har jo kommet godt igang du da :)Har ikke orka å tenke på julekaker enda, men det kommer vel etterhvert tenker jeg.

  Det enkle er ofte det beste? Julekalender er smak og behag. Jeg haller selv godt på det enkle.

  Ønsker deg en fredfull adventstid :) Nyt den
  Klem

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte