onsdag 7. august 2013

Mens jeg venter på å hente vårt nye "møbel", så poster jeg et innlegg om mitt lille maleprosjekt. Ja lite er det pga er "bare" en stol ;)

Kjøpte en gammel stol på loppemarked for noen mnd siden, og den var i en sånn gulhvit farge. Vel nå er den svart!


Litt sykt i grunn hvordan jeg drar inn svarte detaljer og ting nå etter min kamp om å få det HVITT, men jeg trenger tydeligvis kontraster*hihi*

Og jakten på flere stoler fortsetter;) Mannen derimot synes det er latterlig med ulike stoler, passer bedre i en hage fikk jeg høre.. Jaja kan ikke være enig om alt vel?

Og mens vi venter på at vi får en kjempeidè hvor bokhylla/bøkene kan stå, er de stablet på gulvet. Og hvis du synes det ikke er så mange, vel det er flere bøker i kjelleren i tilllegg til alle barnebøkene..Jepp en bokfamilie..

Idag har Milla  forresten hatt kontroll-og jippi full pott på prøvene:) Herligt når legen smiler like mye som oss:)

Ha en herlig dag, her er det faktisk sol!6 kommentarer:

 1. Så stilige charlotte!!
  Passet jo glimrende,kult med kontraster:)Får berre mer og mer sansen for det;)
  Så kjekke nyheter,kos dere alle:o)
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Fint med forskjellige stoler....mann min er ikkje heilt favorit av det, men jeg fikk litt forskjellige oppe på loftstua;))
  Fint du har det, å stolen blei fine...:)
  ha ein fine kveld.
  Klem Ann Elin

  SvarSlett
 3. Gøy med gamle stoler, det vet du jeg liker *blunk! Og stilig med svart. Jeg føler ikke det passer like bra i mitt nye hjem som i det gamle. Lys tre og hvite vegger gir meg lysten på det hvite og pasteller :-) Men syns svart er lekkert selvom!

  Nydelig onsdag til deg!
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 4. Flott svart stol,eg som aldri skulle ha svart Hihi det har eg fått så sans for,jammen forandrer vi pussig me må ikkje høyre på alt desse mannfolka seier,Hihi!stilig å blande!

  Nyt kvelden skjønne deg❤
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Så flott at prøvene var fine)) Kule stolen, flott med kontraster! Gleder meg til flere bilder )) Flotters kveld til deg))

  SvarSlett
 6. wow stiligt elsker svarte detaljer stolen var knall fin
  klem eli:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte