søndag 22. februar 2015

To blog or not to blog..

that is the question...

Har vel snart hatt bloggen min i 3 år :) Vet ikke hva som fikk meg til å plutselig starte fru Mosbron/nr.15, men noe var det jo ;)
Når jeg startet var jeg igrunn ikke særlig fornøyd med hvordan vi hadde det,gremmes ofte når jeg med et øye ser gjennom gamle innlegg.. Men sakte men sikkert fikk jeg endret på vegger,tak,møbler osv. Akkurat DET tror jeg bloggen har mye ære av,pushet meg :) Har og hjulpet meg mot "min stil".
Nye venner har jeg og fått gjennom div bloggtreff, det har vært veldig kjekt og stas :)

Men,det er jo alltid et men ikke sant?

Den siste tiden har motivasjonen vært dårlig..

Jeg er ikke akkurat den mest kreative,selv om jeg t y d e l i g v i s gjerne maler ting.. Så da har jeg ikke sånne ting å vise frem ;)

Ingen fotograf,så å ta bilder er vel mer prestasjonsangst enn spennende for meg.. Nå skjønner jeg hvorfor jeg aldri fikk speilrefleks-hehe..

Har heller ikke muligheten (eller lyst til) å hele tiden kjøpe noe for å ha noe å vise. Og himla kjipt å legge ut bevisene som du ikke alltid ønsker at mannen skal få med seg?!
Så som du da skjønner blir det vanskelig innimellom å finne på hva jeg skal blogge om..

Instagram er jo og uten tvil en stor konkurrent.. Lettvint. krever mindre enn å lage et blogginnlegg.. Får raskere følgere..Du får rask tilgang til mye inspo, og av og til ønsker en "kun" bilder.. Er blitt noe alle kan gjøre og. Vært litt flau noen ganger når jeg skulle si ja jeg har en blogg.. Du vet - Janteloven..

Dette med å blogge eller ikke har jeg i det siste diskutert med flere,både bloggere og "vanlige" og det er litt delte meninger om det.. Noen har valgt å slette bloggen sin,noen synes det er greit å blogge når de føler for det,noen er redd jeg kan komme til å angre og ei sa at det er jo i tilfelle bare til å starte på ny?! Enig med alle jeg.. Og in the end så er det jo kun opp til meg selv ikke sant?

Men en ting er viktig for meg å få sagt at uansett hva jeg finner på,tusen takk til alle som har lest bloggen min og gitt meg fine kommentarer både på innlegg og til meg direkte ♥ Har bare fått fine tilbakemeldinger ♥

*Charlotte*


4 kommentarer:

 1. Syns alltid det e koseligt å lese bloggen din ;-) Ein blogg e e jo ein hobby..et eget tidsskrift så ska gi energi i hverdagen... Ikkje alltid kreativiteten e me meg heller....Det komme å går ;-)
  Godnattklem ♡

  SvarSlett
 2. Skjønner godt hva du mener :) Enig med Elisabeth at blogg er jo en hobby, men er jo ikke sikkert man har lyst å ha denne hobbyen lenger :) Og det må man få lov å bestemme selv :) Instagram er jo en fin ting, lettvint og masse inspirasjon :) Klem Rita

  SvarSlett
 3. Jeg også følte at jeg hadde mye å skrive om på bloggen når vi kjøpte hus og når vi heletiden hadde prosjekter.. Men nå som vi er fornøyd og nærmer oss ferdig da blir det litt som du sier at man ikke kjøper noe nytt for å blogge om det. Det blir bare teit.. Så min blogg oppdateres når jeg har noe å skrive om..
  Nå har jeg lansert min forretningside på bloggen og tenker å holde leseren litt oppdatert på det. Men ettersom jeg starter opp firmaet så vil jeg nok tro at bloggen får enda mindre plass i livet mitt. :P
  Gjør som du vil! Håper du finner ut av det.
  Elin

  SvarSlett
 4. Åh, har så godt rundt og lurt sjøl også! Men har foreløpig tenkt å fortsette da. Har hatt mange fine stunder her inne hos deg, så håper du fortsetter! Kanskje vi bloggjenter må ta tilbake bloggene våre, og ikkje la Instagram ta heilt over! Lett og kjekt og alltid med, men litt mer personlig kanskje med bloggen?
  Og har sjøl og endt opp med at alt behøver ikkje være nytt (eller det alle andre har), for at vi skal kunne ta bilde/skrive om det...

  Ha ei flott veke videre!
  Klem Torbjørg

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte