tirsdag 23. september 2014

Som nevnt har jeg jo flyttet "industri hylla" fra Biltema, En av grunnene er faktisk så enkelt at jeg holdt på  å bli gal av å se alt rotet ungene trykket i den pga ble blant annet brukt til oppbevaring av tegnesaker.. I en stor familie som oss blir det jo fort at ting flyter, så kjemper daglig den kampen!!

Men hylla var praktisk å ha uten tvil, så den listet seg bare rundt hjørnet ;)


//le sac en papier//gavepapir

Stua sett fra kjøkkenet..

Igår startet høsten, og det er "vasskaldt". Som innevær er det helt greit, men merker jo jeg blir syten med å gå ute...

Idag har jeg fått ny mob siden det t y d e l i g v i s ikkje var en god idè å legge den gamle på en søppeldunk?! Fra iphone til android ( LG Nexus).. God tlf absolutt, men små detaljer som smileys på ig og screenshot var plutselig tatt ifra meg.. Fant takk og lov ein smiley app, så nå håper jeg på screenshot triks og ;) De viktige ting i livet *knis*

En sosial uke foran meg med mini bloggtreff på torsdag, og Stavanger tur i helga :) Er faktisk satt opp noen helgeturer fremover, skal blant annet til København i november ♥ Hele familien, og vi gleder oss masse til julemarked i Tivoli :)

Ha en fin kveld ☻

4 kommentarer:

 1. Hylla di er veldi tøff!!! Passar inn overalt, den.
  Kjekt med turar i både inn og utland!! Drøymer om ein førjulstur til København og Tivoli. Men det kan eg bare gløyme i år, etter alle pengane eg brukte i NYC....ja, ja, det blir vel jul i år og.

  Kos deg på turar.

  Klem frå Solveig

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg synes det ble kjempeflott og luftig i kjøkkenkroken din, og herlig innhold i den etter flytting :-) Bra valg! Da ønsker jeg deg og dine en glad høstferie. Klem fra Monica.

  SvarSlett
 3. Hei, Charlotte:) Lenge siden:) ...Så trist at jeg ikke fikk tid til å treffes på torsdag.
  Den hylla de er så tøff og mange fristende ting i den:) ! Ja, rot vet jeg alt om på kjøkken, vi har 2-3 bokser som er et evig kaos i....skulle vært ryddet opp i for lengst:) hi hi her I dag har vi vært på kino, Sabeltann...spennende film!
  Ønske deg ei fin uke, snuppa.;) Stor klem Ann Elin
  Ønsker deg ei fin ny uke:) Klem Ann Elin

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte