tirsdag 9. september 2014

Høst er..

tid for innekos og oppussing ;) Pusser gjerne opp hele året jeg da, men ja du blir gjerne mer bevist å klargjøre huset for innekos ♥

Nå kommer det jo nye varer i butikkene, og jeg gleder meg til flere varer vi skal få inn på "min" butikk Hus og him i Skudeneshavn! Noe er kommet, og igår kom noen av storfavorittene mine : House Doctor og Nicholas Vahè ♥ Fikk ikke vært med å pakke opp alt (!) før jeg gikk hjem igår, men måtte bare teste en vase hjemme..

Elsker den ♥

Dots vasen til HD


Her i hjørnet har jeg  masse elsk  ting: Batcat av Lovedales, Menu  Pov veggstaker, stålampen (som klapper sammen om du ser hardt på den!) og bladene mine i trekasser ♥ Så her skal vasen få stå :)
Gleder meg til å komme på jobb å se resten av tingene!

Tannlege besøket gikk forresten veldig fint, sikkert den snilleste tannlegen som finnes. Greit å få frem med en gang at du er dritnervøs;)
Og jepp jeg fikk viljen min på Obs bygg av mannen og.. Så nå holder jeg på å male et lite prosjekt som skal på veggen :)

Nå skal jeg plukke opp unger og ta et halvmaraton på det lokale kjøpesentert (føles ihvertfall sånn!!)
Og klubb i kveld ♥

Klem Charlotte4 kommentarer:

 1. Så fint! Eg og e glad i dots vasen her hima...va kjempe fint med strå i ;-)
  Klem te deg ♡

  SvarSlett
 2. Kjempe fint hos deg! :) Så fine puter dere har fått i butikken:) ! Pusse opp kan vi gjøre hele året ja:) Klem Ann Elin

  SvarSlett
 3. Mye fint! Likte spesielt veggstakene. Vet du om de finnes i andre farger? Skulle gjerne hatt dem på en svart vegg.

  Ønsker deg og dine en riktig god helg!

  Klem
  Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingrid:) Kjekt du likte stakene,de er fra Menu. De finnes i flere farger som grå,hvit,terrakotta og blå. Muligens flere og?!
   Fin fredag til deg:)

   Slett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte