tirsdag 7. januar 2014

Prøver meg frem..

Å ta bilder sent på kvelden er jo fyfy, men føler igrunn det ikke er dagslys for tiden.. Det regner og blåser konstant jo.. Ikke for at jeg er den som går mest tur e.l, men blir allikevel nedstemt av å ha det sånn..

Da er det jo greit å styre på inne heller..

Nå er trappa ferdig malt, mangler bare å få lagt tepper i trinnene. Det er pga trappen er veldig bratt, og det er tross alt der ungene springer opp og ned hele dagen.. Det var sånn sklisikker tape der før, men det var jo veldig kjekt å plukke i.. Så jada trappa var vel unt en makeover! I samme slengen malte jeg en kontrastvegg i trappeoppgangen, og det var ikke dumt gitt..  Viser bilder når teppene er lagt..

Har prøvd meg litt med kameraet i kveld, og er jo fortsatt på clueless stadiet..

Kanskje vært bedre å vente med å ta bildet, for stakene er ikke sååååå lyse IRL ;)
Pytt pytt øvelse gjør mester.. 

Klem
4 kommentarer:

 1. Heia:) Så fin puta var, kjempekul...Eg har hatt en skikkelig opprydding på kjøkkenet, du vet vel hvorfor. Magen er full av sommerfugler:) Blir så fint å se det ferdige resultatet av trappa:) Natti:) Klem Ann Elin

  SvarSlett
 2. Jeg syns du tar kjempe fine bilder:) Gleder meg veldig til å se hvordan trappa de ser ut. Du er rett og slett en Super Mamma, du for til alt <3

  Klem fra meg til deg <3

  SvarSlett
 3. Hei på deg, så mye fint du har! Ja, jeg er helt enig med deg i det du skriver inne hos meg, blogging er artigere enn instagram, men jeg strever med å få følgere på bloggen. Det gikk i en fei å få mange følgere på instagram på veldig kort tid. Bloggen vil uansett være viktigst for min del, da jeg elsker å skrive...må ha utløp for skrivetrangen vet du og så er det sååå hyggelig å få koselige kommentarer fra dere lesere. Det blir på en måte som gode venner, bare at man ikke treffes fysisk. Ha en god dag! Nå skal jeg skrive et nytt innlegg ;)
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 4. Ja, nå ser jeg frem til litt lysere dager ute, slik at det blir lettere å ta bilder innendørs. Ser jo at det lysner litt for hver dag nå.

  Freshe tulipaner er så fint på denne tiden. Jeg ser etter perleblomster for de er så fine.

  Så deilig å være ferdig med maling av trappen. Gleder meg til å se hvordan det ble. :)

  Ha en glad onsdag!
  Klem fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte