onsdag 8. januar 2014

Å re opp senga..

Noe av det jeg valgte å bruke julepenger på var hotell puter. Det er en sånn ting jeg tenker jeg skal kjøpe, men kjedelig å bruke penger på..
Men det ser behagelig ut, og fint når du rer opp senga ikke minst..

Og i min "prøver meg frem" greie, så tok jeg bilder på to forskjellige tider på dagen, og ja det er jammen forskjell.. Ikke optimalt lys idag heller, fortsatt grått og vått.. Godt jeg ikke jobber fullt mht til bilder ;)


 Mannen blir sikkert snart sprø over atvputene formerer seg stadig ;)

Og du, jeg rer IKKE opp sånn hver dag! 


Tine K arket jeg rammet inn har havnet på soverommet..

Ha en fin dag :)

Charlotte

10 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHAHA, nei ikke jeg heller, rer opp bare når jeg venter gjester! Jeg har 1000 puter å velge mellom da, så senga ser ALDRI likedan ut og det er noe av det morsomste jeg vet...hvordan senga skal se ut hver gang vi skal ha gjester. De må jo tro jeg er snål, men det får så være! Fint i senga di, hotellputer gjør susen. Kjøpte meg tre stk for 39 kr. på IKEA jeg, funker bra det og, men dine var litt flottere da!
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 2. Så nydelig du rer opp sengen. smart med hotellputer.
  Du tar så mange fine bilder. Det er vanskelig med lyset for de fleste på denne tiden. Jeg fikk en blitz en jul - beregnet for interiørfotografering. Men den får jeg heller ikke til å bruke.
  Takk for så koselig hilsen hos meg!!:) Jeg har lagt meg som følger på din nydelige blogg.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 3. Jeg bare Må re opp senga hver dag, klarer ikke legge meg når dyna og putene ligger hulter til bulter :) Mannen skjønner ikke greia med alle putene som senga må pyntes med, men det trenger han heller ikke for det er jeg som reier opp hver dag :) her males det på gjesterommet, gleder meg til å innrede :) Klem Rita

  SvarSlett
 4. Hihi, tenkt til å begynne å re opp senga når vi får ny... Så får vi se om det går som planlagt..
  Veldigkoselig kommentar fra deg i går, takker for det.Måtte le litt også, det nye bordet kommer etterhvert. Har bestilt en hjerte-smelt lampe som jeg vil ha opp først også. Trenger jo egentlig nye stoler også, men d tror jeg at jeg venter litt m å si til kællen, siden de vi har ikke er et år gamle engang... Ho ho) gøy m litt nytt da)
  Fine bilder og koselig soverom hos deg)

  SvarSlett
 5. Så flott det blei!
  Fint me masse puter,det liker eg:)
  Kosligt me besøk idag<3
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
 6. Så koselig og delikat soverom:) lune farger:) det er viktig å ha soverommet koselig også, det er så mye triveligere å legge seg og stå opp:) snakkes, søta. Klem Ann Elin

  SvarSlett
 7. Så flott soverom og hotellputene så kjempedeilige ut!
  Det klør i fingrene etter å pusse opp soverommet, men for øyeblikket er det loftet som får førsteprioritet.
  Klem

  SvarSlett
 8. Jeg synes det er hyggeligere å legge meg i oppredd seng, men oppredd seng hos oss er at dynene ikke ligger i en krøll. ;)Puter blir ikke dandert altså! :P

  SvarSlett
 9. Jammen har me kjøpt oss hotellputer begge to... Men eg kjøpte dei i desember da.. (kanjse eg ikkje skal sei at då var dei på halv pris?) hehe.. eg og digger å re opp senga.. Sjekk ut mi seng, eg har nemlig gjort meir enn å re opp! :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte