mandag 16. september 2013

Selv om jeg kanskje ikke digger å være UTE i skikkelig høstvær, så elsker jeg høsten. De fine fargene i naturen, innekos med pledd,levende lys og noe varmt i koppen, og ikke minst høstgarderoben! Liker meg best med mest mulig klær jeg;)

På jobb nå er det bare sååå mye herlige klær, men dessverre kan jeg jo ikke kjøpe alt jeg vil*snufs*. Men litt ihvertfall:)
Idag fikk jeg meg ei nydelig jakkke fra Kristine Vikse i fargen Almondy og så har jeg jo de lekre støvlettene fra Bibba. Så litt nytt i høstgarderoben er det ihvertfall:


Mamma har (selvsagt) strikket puta<3

Imorgen er det kundekveld Hus og him,17/9 kl 18. Da kommer det ei(kanskje 2?) søt jente fra Odd Molly og skal fortelle litt om filosofien bak kolleksjonene og produksjonen av disse flotte klærne. Det vil bli servert lett fingermat og snacks fra butikken. Vi vil ha 25% rabatt på Odd Molly, og en liten overraskelse til de som handler Odd Molly. I tillegg vil det bli en utlodning, og DET liker vi jo! 

 Velkommen skal du være:)

7 kommentarer:

 1. Å dette høres koselig ut....jeg har så lyst å være der, men jobb i morgen kveld:O( Den strikke jakka ser sååå deilige ut..ønske ønske..ligger ikke i min prisklasse sikkert..he he. Jeg er litt elsker også høstklær best, grått, beige, marineblått, burgunder(favoritt farge);O)...Jeg er "gnien" når det kommer til dyte plagg, men når det kommer til interiør og møbler så jaaaa da kan eg strekke meg litt lenger..He he. Men, liker å se godt ut da:O) Takke, deg så møye for alle varme kommentarer på bloggen min, eg blir så glad. Takk og varm klem fra Ann Elin

  SvarSlett
 2. Så fin strikket jakke og snasne sko... deilig med nye plagg:)
  Jeg også liker høsten veldig godt, og likeså mest mulig klær PÅ meg :)
  Kos deg på kundekveld i morgen:)

  En finfin kveld til deg:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 3. Så utrulig herlig jakke og sko,heldige du som jobber ein plass med både interiør og klær:)masse fint kan eg tenke meg som dukker opp:)
  Ønsker deg ein fin dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Nydelige jakke<3
  Elsker høsten og liker også å tulle meg inn i mest mulig klær:)
  Så kjekt me mammen som strikke så fine puta til deg,heldigen:))
  Da kjøpte eg meg bordbrikke i går;),så den du lånte kan du få av meg:o)
  Ønske deg ei fin ny veka,og kos deg med kundekvelden!
  Goe klem Siv Mette

  SvarSlett
 5. Jeg og bare ELSKER høsten. Det er som om noe skjer inne i meg, men vet ikke helt hva det er, men positivt er det i hvert fall :) Fine bilder og gult ER kult!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 6. NYDELIG FARGE PÅ JAKKEN
  FLOTTE SKO
  ELSKER DISSE ÅRSTIDENE VI HAR
  NYT TORSDAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. Deilig med høst, synes jeg. Så kan vi kose oss masse innendørs. :)

  Så koselig hus du har!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte