fredag 13. september 2013

God helg

Da var fredagen her igjen:) Alltid likt fredager, en dag du trekker pusten etter mange travle dager. Den dagen det som regel er mye kjekt på tv, som fredagskrimen jeg pleier å miste løsningen på for da har jeg sovna;)
Og denne helga er det kun idag det er planer, for idag er det den årlige familiefesten hos min svoger og svigerinne:) Da er det god mat i garasjen, som regel sjømat. Det blir kos:)
Er sånn halvuggen idag, men det pleier å stoppe der med meg allikevel..

Skal litt på jobb idag, men det er ikke meg imot. Nå planlegges det nemlig kundekveld på tirsdag som kommer. Vi får besøk fra noen skjønne jenter fra Odd Molly, og når de da snakker svensk er det jo bare enda mer sjarmerende:)

Da sier jeg god fredag og helg<3

Ei gyllen pute fra Kremmerhuset har lagt seg til rette i godstolen..

"mamma eg ska pynta fint på bordet ditt eg" sa Iris i går og fant ei bordbrikke og den røde telefonbokssparebøssa! Skal tidlig krøkes;)

6 kommentarer:

 1. Er så lekker farge på stuebordet ditt, hva har dere gjordt/ behandla det med mon tro? Og så kos at jenta di har pynta, flott ble det!!Fredag er god- dagen det, kos deg masse i helga, fine Charlotte) Klem fra Camilla

  SvarSlett
 2. Så koslig,hu dattere di lærer fort;))
  Fin pute forresten,her e det arbeidshelg!!
  Goe helg til deg:))
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
 3. Så herlig bordpynt - skjønne Iris ;-) Ønsker deg ei nydelig helg, Charlotte. Kos deg med deilig sjømat i kveld. Her blir det biff og fredagskos med familien. Og tusenvis av takk for fine ord hos meg!

  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 4. Flinke lille pia. Ja, de skal tidlig krøkes...ha ei riktig knall-fin helg! Nydelig pyntet av den lille dattera di :) Hils henne fra meg å si det <3

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. Vil bare innom å si god helg til deg, søte deg:o) her er det jobbe helg. Klem fra Ann Elin

  SvarSlett
 6. God helg ;o) Lekker puta!
  Klemmar Elisabeth ;o)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte