søndag 13. juli 2014

S U N D A Y

Mens andre bruker sommeren på ordne og fikse ute, funderer eg like så greit  på hvordan eg kan forandre inne.. Muligens burde eg heller bodd i ein blokkleilighet??

Denne løvejenta fyller snart året, og selvopptatt som eg er når det gjelder min bursdag så tenker eg stadig på hva eg ønsker meg *kremt* Nevnte til mannen idag at eg blant annet ønsker meg et stort speil til stua..
Så fikk eg det for meg å ta inn det ene speilet fra gangen inn for å "teste"!


 Ikkje så dumt dette?


Ikkje bare bare å ta bilde av speil når stua ikkje akkurat er shina , og det kryr av unger..

Har lyst på svart, så enten blir det ein tur på Biltema, eller Ikea ;)

Dersom det viser seg at eg får sjokk hver gang eg går forbi, så må det jo ut da..

Da nyter eg denne late rolige søndagen videre ♥

Klem
6 kommentarer:

 1. Syns det ble veldig fint med dette speilet jeg! Passer fint til den tøffe lampa, litt kontrast mellom det romantiske og maskuline! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, likte den kontrasten eg og ♥ Går jo litt i stilen til pianoet og ☺ Mannen syntes det beste var at det ikkje kostet noe -haha ;)
   Klem

   Slett
 2. har selv lyst på ett stort speil i stua men har ikke plass, desverre. jeg har samme speilet som deg og vurderer sterkt å male det svart. gleder meg til å se hvordan ditt blir :-) ny uke i vente og kun en uke igjen av ferien min, tiden flyr avgårde.

  SvarSlett
 3. Eg må le av beskrivelsen av utfordringa med å ha eit speil når en skal ta bildet!!! Og ikkje minst når du går forbi.... Eg har fleire gonger oppdaga meg sjølv på bilder, som eg på ingen måte skulle vere med på, på grunn av speil.

  Kos deg med å dilleogdalle inne, sjølv om det er fint vær ute. Det gjer eg og, får så lett varmebus ute!

  Klem frå Solveig

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte