onsdag 30. juli 2014

Litt fra ferien vår ♥

Nå har eg gått gjennom litt ferie bilder, og som vanlig må eg innse at eg tar mer bilder av interiør enn familien..
Men noen er det ihvertfall..

Før jul bestilte vi pakke til Abrahavn, med inngang til dyreparken og Kaptein Sabeltann show. Føltes som mye penger DA, men hallo for en opplevelse det var :) Abrahavn er  jo realtivt nytt, så standaren var jo på topp! Stor lekeplass der det var piratshow hver dag, og om morgenen ble  vi vekket at Den sorte dame og hennes besetning :)

 Show i Abrahavn
 Legg merke til Ikea skiltet-hahaha..
Elias i skallen!

 Iris ser på de morgenfriske piratene
Klar for showet

Showet på natta-magisk! Vi hadde gode plasser, og ungene satt som noen lys! 


Etter dyreparken var vi på ei hytte i Sandnes hos et vennepar, der beliggenheten var fantastisk! Undertegnede litt stresset over mangelen på dusj i heten, og stemplet seg selv som et  lite luksusdyr.. Ungene derimot var jo stort sett i sjøen, så de hadde det jo helt  fint ;)


En dagstur til Kongeparken ble det, og det er jo kjekt for de i familien som våger seg i karuseller.. Burde virkellig vært egen billett for oss som bare passer på jakker og verdisaker*kremt*

En fin tur hadde vi, men og godt å komme hjem som vanlig ♥

Været har jo vært fantastisk, og med gåavstand  til flotte Åkrasanden er det ikkje verst å være  hjemme heller. Mannen har  startet å male, og fargen blir bra!

På fredag skal eg og mannen til Bergen på konsert, så det blir avslutning på min ferie.. Han fortsetter videre pga ungene er jo hjemme..

Konklusjon sommeren -14 er  at den har vært flott so far ♥

(ikkje fullt så kult at i natt var det et kvinnfolk som lusket rundt huset vårt, og prøvde terrassedøra.. Har meldt i fra til Politiet, ingenting som har blitt stjålet, men usj for en ekkel opplevelse å høre noen utforbi soverommet midt på natta!!)

Ha en  flott dag ☺

2 kommentarer:

  1. Så flotte ferie bilder :) Vi har kost oss en uke på Kreta og 4 dager i Luleå, Sverige :) 3 uker med kanll sommer vær, man kan ikke be om mer i ferien :) Klem Rita

    SvarSlett
  2. kjekke feriebilder, har hørt så mye bra om Abrahavn men har desverre ikke feriert der selv.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte