fredag 7. mars 2014

Bloggtreff på Trendhuset!

Igår inviterte Trendhuset i Haugesund på bloggtreff etter stengetid :) Sånn må en jo få med seg når en kan :) Alltid like koselig å treffe de lokale bloggerne, og det er faktisk en del av oss her.


Vi tok oss (selvfølgelig) en butikkrunde, og Trendhuset har mye å by på.  I tillegg til at du får det du trenger til festligheter, hobbyer, får du og flotte interiørting fra merker som f.eks House Doctor, Bloomingville, Broste, Sögne..  Og det flotte merket Nicholas Vahe som både tar seg godt ut på kjøkkenet og smaker fantastisk. Det var heldigvis masse smaksprøver♥
Hvis du ønsker å få med deg alle nyhetene de får inn følg de på instagram  @trendhusethaugesund eller gå inn på hjemmesiden deres :)

De som ville kunne og få prøve lage hjemmelagededrops ledet av de fine jentene Silje og Karianne. Vel jeg var fornøyd med  å se på og smake ;) Og det var veldig godt, og ikke vanskelig ut heller ;)

Det som ble med meg hjem var en fin skål i mint fra Broste♥  Jeg har nemlig tilføyd en liten dæsj mint i favorittsofakroken min (ha så kan ihvertfall ikke mannen si jeg ikke tilfører farge!!) .

Kubus/Broste/Hjemmelaget snop i Ittala skål

Knis sååååå fargerikt ;)

Og denne fredagen er særdeles våt og vindfull, Iris meeeget frustrert når vi skulle handle: " åååååå eg hate regn!!!!" Sier vel litt om hvor mye vi har hatt det ;)

Regn eller ikke, ha en fiiiin fredag ♥

Charlotte

4 kommentarer:

 1. Så fint det blei med den nye skåla<3
  Kjempekosligt igår:)
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
 2. Så hyggelig med slike treff der man kan veksle noen ord om sine interesser uten å bli sett på som en særing...vi interiørfrelste blir vel ofte sett på som en minoritet. Nydelig den skåla :)
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 3. Nydelige farge på skålå! Va kjempe koseligt i går...kjekt å barra gå rundt å snopa ;-)
  God helg ♥

  SvarSlett
 4. Så fine skålene Det var en koselig kveld og mange fine ting å shoppe der!!!! :) Ha en fin helg søte deg:) Klem Ann Elin

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte