onsdag 27. februar 2013

Ny jobb og nye muligheter:)

Jepp helt sant:))
 På søndag fikk jeg meg ny jobb på en interiørbutikk i Skudeneshavn. Den heter Hus og Him, og det skal jammen bli farlig for meg der.. Såå utrolig mye fint<3 Det er kjente merker som Green Gate, Pip, Rosendahl, Eric Bagger, Menu, Wik og Walsøe. Så kommer alt det flotte interiøret og klær. Vi(rart å si det..) fører Odd Molly, Kristine Vikse og Plus fine, kjempefint:)

Skulle liksom ta med kamera idag, men.. Kommer sterkt tilbake!!

Jeg begynner allerede på mandag, så jobber jeg dobbelt ut oppsigelsestida mi på Kid:) Kommer jo absolutt til å savne de koselige jentene på Kid, men kan jo ikke få i pose og sekk;)

Som en liten "gratulerer med ny jobb" gave til meg selv, ble det med ei pute hjem.. Planen har vært å lage selv, men hvorfor når jeg kan få det ferdig??

Litt Peace i heimen er jo veeeldig viktig!!

Og ja for sikkerhetsskyld så har Divaen min kjøpt Robbie Williams billetter for oss idag, og vi snakker Golden Circle!! Forventer øyenkontakt med loverboyen-minst!!

Å kjenner jeg er litt høy på livet om dagen<3

Drops kjøpt på Pinsen til inntekt for nødhjelp i Ukraina, OpenHeart.
tirsdag 26. februar 2013

Noen vårtegn..

Andre enn meg som har panikk for at våren skal bli vinter igjen? Det er jo så herligt når det er sol<3 Ingen regn ingen snø, skal tåle at det er litt kaldt;)

Idag har vi væært på politistasjonen for å lage pass til Anna og Iris. Seriøse greier politiet altså, ikke noe tull fra ungene da nei;)


Vel hjemme har vi to hatt det roooligt, bortsett fra ørten tlf med div vesen i helsenorge.. Men så var det og gjordt ;)

Mens jeg kikket ut i den heller glisne hagen så jeg plutselig snøklokker-o lykke!!Mye hagearbeid på samvittigheten, men akkurat nå skal jeg nyte de første vårtegnene<3


mandag 25. februar 2013

Mandag, ny uke og nye muligheter!

Nydeligt vær og jeg har gått med vår sko, sååå herligt.

Igår fikk jeg en god nyhet, den skal du få vite snart;o)

Vår<3

Nå skal jeg på jobb og bruke det gode humøret mitt for hva det er verdt!!

søndag 24. februar 2013


"men den vakreste perlen, det er nok du, og den vil jo alltid glitre."

Dette er et utdrag fra sangen morfar hadde laget til mormor som fyllte 80 år på fredag <3 
Gud som jeg håper at jeg får en så flott sang når jeg blir 80 år, det var mange av oss med tårer i øynene kan du si*rørt*

Vil og ønske mine ny følgere velkommen, håper dere vil trives hos meg:)

Håper du har hatt en flott helg!


lørdag 23. februar 2013

Frokost + bursdag = sant??

Har ikke hatt barnebursdagene ennå pga vinterferie. Elias skal ha sitt neste lørdag, og Camilla skal ha sammen med flere i klassen.

For å prøve noe nytt så har vi bestemt oss for at Elias skal ha frokostselskap! Da kan de komme i nattøy, veldig casual kan du si ;)

Så nå sitter jeg å funderer på menyen.. Standard pølse, gele og sjokokake blir feil liksom;)

Mine forslag:
*amerikanske pannekaker
*fruktsalat med f.eks vaniljesaus/kesam
*milkshake
*juice

Elias er jo gutt, så jada alt høres greit ut;)

Noen som har lyst å komme med forslag, oppskrifter e.l??

 

Nå er det lørdagskveld og du vet godterier skal frem;) Er jo bare lørdag en gang i uken.. Og spiser jeg sjokolade på f.eks en tirsdag, så er det fordi jeg fortjener det!!fredag 22. februar 2013

Jippi det er..

Det er fredag, min kjære mormor er 80 år idag og været er flott<3

Nå skal jeg ha litt "alenetid" før jeg skal på jobb i ettermiddag. Hva jeg skal gjøre på bortsett fra helt nødvendig husmorgreier vet jeg ikke..

Men nå skal jeg ihvertfall lage meg en god kopp te, og se på 60 minute makeover. Hvordan er  det mulig liksom? Bruker jo omtrent 60 min på å gjøre meg klar før et maleprosjekt??!!

Og ps idag er det 3 uker til hele fam Mosbron skal til London-jippiiiiii!!


Enjoy

torsdag 21. februar 2013

TEA or EAT..

Var i Skudeneshavn forrige uke og gikk da selvsagt innom interiørbutikken Hus og Him;) En kjempekoselig butikk med både interiør og klær som f.eks Odd Molly:)

 Hadde saldoen vært litt mer på min side så hadde jeg snopt meg masse, men jeg fikk meg ihvertfall noe;o)
Jeg kjøpte meg  noen bokstaver fra Design letters som jeg tenkte å ha på kjøkkenet. Vi har pleksiglass(troooor jeg) melllom benkeplaten og kjøkkenskapene. Det er jo kult nok, men synes igrunn det er litt kjedelig med hvit tapet bak.. Vurderer å male e.l..
Uansett så kjøpte jeg bokstavene  E A T= spise..
Men neida når jeg da skulle klistre de opp idag så ble de heller til TEA;o)Te og kaffihjørnet vårt. Burde kanskje fått meg COFFEE og?? Hihi..


Jente som jeg er så digget jeg jo posen med og;)


Tekokeren som har mistet plystringen sin..

Denne koppen gjør meg faktisk glad, fikk to til morsdagen <3

Fridag, fint vær og svigerfar har invitert på komlemiddag = LYKKE!!!

onsdag 20. februar 2013

Smil til verden og verden smiler til deg :)


Smil er et grunnleggende følelsesuttrykk og en grimase hvor mange av musklene i ansiktet trekkes sammen. Spedbarn begynner å smile omkring seks uker gamle, ofte når de ser andre ansikter.
Smil brukes som oftest for å uttrykke glede og vennlighet, og smilet tolkes derfor vanligvis positivt over hele verden. Å smile gjør at hjernen produserer mer endorfin, som i sin tid minsker smerte. Det finnes flere typer smil, både med åpen og lukket munn. De fleste mennesker ser intuitivt forskjell på et «ekte», oppriktig ment smil og et «falskt», tilgjort smil, og tolker følelsene hos andre mennesker riktig. Et hjertelig smil vises i hele ansiktet, også i «smilende» øyne, og ikke bare i oppadvendte munnviker eller blottede tenner.
Kilde: Wikipedia


Idag har jeg vært på kurs på Oasen, senteret der jeg jobber. Kurset er om Salg og service, så det tenkte jeg var tja helt greit. Vil si forventningene mine var midt på tre(dette måtte jeg faktisk svare på;) ), så jeg var vel ganske åpen..
Coachen var en kul type, østlending som er bosatt i Australia. Var først skeptisk til han, men han var veldig morsom og flink til å gjøre oss oppmerksomme på div så den skepsisen forsvant etter noen minutter!
 Altså nå skal jeg IKKE fortelle dere alt han sa, det kan du få gå på kurs å lære selv;)
 Men noe av det jeg satt å tenkte på da og nå var det å bestemme seg for å være positiv hele tiden. Går det an? Livet byr på mange oppturer OG nedturer, kan vi takle alt positivt? Er jeg en negativ eller positiv person? Er det lett å låse seg i at livet er vanskelig og at det da er lett å "gi opp"?

Jo jeg tror egentlig det.. Men det er noe en må jobbe med, skjer ikke over natta.. Faktisk så jobber jeg mye med meg selv om det å ikke la meg knekke når jeg får en ny nedtur. Bli sterkere. Glede meg over oppturene. Tenke JEG KAN. Ikke alltid det fungerer, men jeg er ihvertfall bevisst på det:) For jammen er det slitsom å være trist og negativ, suger masse energi..

Bloggen er f.eks noe positivt for meg. Jeg kan vise noe jeg er fornøyd med, eller IKKE fornøyd med hvis det skulle være et behov.. Jeg kan få ut litt frustrasjon om tja min mann som hater hvitt mens jeg elsker det??
 Og er det noe blogging virkelig bidrar med er å gjøre meg glad når jeg får positive tilbakemeldinger<3 Ros er jo noe en aldri kan få nok av, og det er veldig kjekt å gi og:)

En fin ting coachen sa var at vi skulle smile og hilse på alle som om vi kjente dem. Selvsagt veldig viktig i service bransjen, men og i livet generelt. Dette er forresten helt vanlig i Australia;)

Ha en strålende flott dag!!mandag 18. februar 2013

Det baller på seg ja..

Ja for når en får inn en ny sofa, så blir det plutselig en til overs.. Planen min var  å få den grå 3-seteren opp til ungene.. Som vanlig kjempeoptimistisk.. Vi er ikke de med de bredeste trappene verken til loftet eller kjelleren nemlig... Men vi gjorde et  tappert forsøk;)

Så plan B måtte tenkes ut!

Hjørnesofaen i tv kroken med  sine Iris luftehull skal pensjoneres;) Har hele tiden syntes den har vært for stor til den lille kroken allikevel jeg!

Tror du har rydda vet du, og vips så dukker ei padde opp under sofaen.. 


Kosekroken stolen og  puffen fikk bli med, ektorp stolen overtar kosekroken;)
Jeg syntes det ble luftig og  greit, får se hva resten synes;)

Ellers så har Milla  begynt å kaste opp, men mistenker/håper det har med epilepsien å gjøre.. Grunnen til at jeg "håper" det er veldig egoistisk, har ikke lyst å spy sjøl.. DA er jeg døden nær da..

Ha en flott start på uka<3

søndag 17. februar 2013

Søndag og sofa(kos)

Idag kunne jeg eeendelig sove lenge, slippe å tenka at det var noe jeg skulle idag <3 Etter gårsdagens fiasko( kan flire litt nå) var det herligt.
Bare for å ha sagt det så lager egentlig gode kaker, men 2013 har ikke vært et godt år for bakekunstene mine gitt..

På torsdag klagde jeg "litt" til min kjære svigerfar om mine stridige mann som ikke hoppet opp for å hente sofaen min. Det var ikke planlagt, men han tilbydde seg han:) Så på freddan satte vi oss i kassabilen og hentet den i RUSHTRAFFIKKEN, meg og planlegging..

Sofaen hadde bodd i et hus med flere dyr, og var litt eldre enn vår. Ikke det stiligeste trekket med andre ord!
Takk og lov så hadde jeg det beige liggende! Planen er jo å kjøpe hvitt til mannens store glede irritasjon, men haster ikke umiddelbart.. Hvitt og beige/sand er noe jeg har falt mer og mer for de siste månedene, men følte meg låst til det grå. Ei på jobb overbeviste meg om at det går an å blande de med rette nyanser.

Vel sånn ser det nå ut med "ny" Ektorp..

 Ok uten tvil den mest fotograferte delen i huset, lover å ta en pause nå..

Ny familie ramme fra Perfect Home:)

Nå skal jeg slappe av med en god kopp Latte og ferdigkjøpt Sitronkake

Ha en fiin søndag


lørdag 16. februar 2013

Mislykka kaker og mamma..

For de som leste gårsdagens innlegg så skrøt jeg på meg div kaker.. Vel..
Marengsbunnen til Smash kaken ble første gangen for stekt, andre gangen for lite stekt, tredje gangen skjedde ikkje!! Inatt ga jeg kaka opp!!
Så skulle jeg lage lapper..Vel.. Røra var jo mislykka og det kom så mye røyk at jeg måtte stoppe brannalarmen og potensielt besøk av Åkra brannstasjon.. Da var pulsen så høy og jeg ikke hadde evnen til å snakke lengre, gikk over til knurring!! I tillegg skulle jeg jo rydde, ta på trekk på den nye(!) sofaen..
All forsøk på å være den perfekte mor forsvant ut vinduet mens jeg luftet ut røyken.. Med følelsen av å være ei mislykka mor som ødela bursdagen til ungene kjørte til butikken og kjøpte inn ferdig kaker.. Sukk..

Menyen:
Brioche, sitronkake og ei ekkel sjokoladekake!


Vaniljeis med div snop..

Ingen som klagde, men alle forstod kanskje at det var best å si minst mulig??

Når jeg dekkket bordet tok jeg frem serviettene som bare passet perfekt!!


Sofa bilder får komme i et annet innlegg, når jeg er litt mer positivt innstilt;)

Nå er ihvertfall lørdagskvelden her, ungene ser på Løvenes konge 1.5(??) og jeg roer ned med pc i fanget!
fredag 15. februar 2013

Idag er jeg stolt mamma til ikke mindre enn to bursdagsbarn;) Neida de er ikke tvillinger, bare en syk tilfeldighet.. Ble ganske sur når Elias ville ut på søstera sin bursdag, hadde jo tross alt planlagt selskap den dagen!! Men nå er det jo bare som det er, og de to er jo ikke vant til annet..

Ikke så kjekt å ta bilde eller???


Camilla fyller 10 år  og Elias fyller 8 år, kjempeglad i  dere <3<3<3

Har ikke vært noe feiring idag, men blir familieselskap imorgen:) Da er det mannen sin side som kommer, ikke de som spiser mest kake, men må jo lage noe;) Camilla har valgt Smash kake og Elias eplekake- så det  fikser jeg vel.. Barneselskapet har vi utsatt siden det er vinterferie..

En annen ting som skjer 15 februar er at det er den internasjonale barnekreftdagen. Syntes det var veldig vondt første gangen siden Camilla var så syk på 6 års dagen sin, men det vil jo nødvendigvis alltid være noen sin bursdag uansett..

Dersom du ønsker å støtte så kan du gå inn på Barnekreftforeningen sin nettbutikk og kjøpe gullsløyfe HER!

Ha en fin fredagskveld<3

onsdag 13. februar 2013

Utålmodig jeg??

Du skjønner det at jeg har selvsagt irritert meg over at sofagruppen vår består av to typer sofa.. Ektorp og en billig sak.. Ektorpen er eldre og bedre. Hadde 2-seter før som idioten meg solgte et halvt år før vi kjøpte dette huset, for DA hadde jeg ikke plass.. Og ikke var den grå billige saken begynte å skape seg heller.. Men juhuu idag fant jeg en ektorp på Finn.no gis bort. Riktignok i "feil" farge, men det kjøper jeg jo bare på Ikea-det hvite er heldigvis det billigste;)

Sååå hva skjer da?? Drittvær.. Pappa ville ikkje kjøre med tilhenger over brua(skjønner jo den) når det blåser, og det er vel heller ikke tillatt.. Svigerfar har "pudding" som den går inni om vi binder den. Da må mannen kjøre siden undertegnede har klart å kræsje den ikke mindre enn 2(!!) ganger, og har erklært seg selv udugelig. Så da må det gå på hans premisser... "Å eg e så drittlei av den ommøbleringå di!!" Hæ, jeg prøver jo bare å gjøre det fint?*snufs*
Men joda det ordner seg tilslutt, bare kanskje ikke så fort som JEG vil..

Så mens vi venter så slenger jeg inn et bilde av spisebordet som jeg bare ommøblerte litt på idag-haha..


Bildet tatt på kvelden med lampelys, fyfy??
 Funker jo dårlig når jeg trenger ekstra klaffer i, men det gjør jeg jo ikke ikveld..tirsdag 12. februar 2013

" Everyone has made a mistake in the time,
but broken glass can be fixed.
Life is getting better.
You just have to take
one step at the time
and have faith in luck"


Dette bildet har jeg fått av Anna sin kompis som også er Media elev. Han er veldig flink å ta bilder og filme, og dette bildet er tatt fra et falleferdig hus på Åkra som skal rives regner jeg med. Jeg syntes dette var så fint med tektst at jeg spurte fint om jeg kunne få kopiere meg et:) Det fikk jeg:)
Han har blogg selv, en pga skolen og en for han er ihuga Hotel Cæsar fan.Har fått besøke settet til HC noen ganger, og var nettop statist:) 
HER kommmer du til media bloggen, og HER for HC bloggen:)

Nå skal jeg kose meg med de håpefulle noen timer før jeg skal på jobb, og så rett i klubb;)
Fint vær ute er det og<3

Ha en flott dag folkens!

søndag 10. februar 2013

Morsdag, fastelaven og familieselskap.

Alt på en gang faktisk:) Milla og Elias fyller året fredag som kommer, så da tok jeg å delte familieselskapet i to i år. Vi er nemlig en del samlet, så tenkte å teste ut hvordan det ble.. Vel var noen som måtte melde avbud, da det jo var morsdag, så vi ble "bare" 14. Men veldig koselig og faktisk avslappende:)

Menyen var jo enkel-fastelavensboller fra BUNN AV og sjokoladekake fra pose..

Dagen startet med frokost på senga: egg,te og knekkebrød <3 Og gaver og kort selvsagt<3

Den flotte telysestaken er fra Kid (kremt, den hjalp jeg til med) og to flotte hjerte krus fra Kremmerhuset. Fikk og hjertesjokolade, men poff så var den borte??!!
Elias hadde en litt vri på dagen, han ga meg kort og mormor ei sjøllaga ugle for hun har jo tross alt MOR i "navnet" sitt-søting<3

En annen "vri" får jeg si er at mannen kjøpte roser til meg UTEN at jeg hadde ymtet frampå først;) Faktisk hadde jeg allerede kjøpt roser til meg selv( du vet, fordi jeg fortjener det..), og de hadde han utrolig nok ikke sett-de TO vasene som stod-hihi.
 Så jadda jeg har nå ikke mindre enn TRE vaser med hvite roser, jeg som pleier å ha INGEN;)
Håper du har hatt en like flott søndag<3

Nå skal jeg prøve å slappe litt av, med kraftig overdose krem boller*knis*

fredag 8. februar 2013

Husmoræra og fastelaven er redda!

Idag hadde jeg igjen et mål å få bakt boller til søndag. Og sta som jeg er skulle jeg prøve den samme oppskriften igjen, skulle jo være verdens beste boller.. Tok laaaang tid å få den melka "fingervarm" så nå er det jammen rene gulver her og*klapper meg på skuldera*.

Litt hissig når jeg skulle  ta deigen ut av bolla, skulle den virkelig være så klissete?? Iris hadde vel kalt den slimete.. Men med godt mot og ekstra mel så fikk jeg de til!!


Nå snakker vi her vet du;) Og ja de er  kjempegode, selv om jeg prøvesmakte en veeeldig varm bolle(tålmodigheten er en dyd..)
Nå skal de få bli helt kalde før de må kvile seg litt i frysen. Det må og skje FØR noen søte skolebarn kommer hole hjem;)
Oppskriften fant jeg HER på det søte liv:)

Fått litt vår inn på kjøkkenet og, for her tør/takler jeg faktisk å ha farger..

Ønsker deg en flott fredag, min skal tilbringes på Kid interiør-få det fint!


tirsdag 5. februar 2013

Bolletirsdag

Ja idag skulle jeg jo vise mine perfekte boller som fornuftige meg skulle bake IDAG og fryse til fastelavensøndag og morsdag. Jeg skulle virkelig gjøre en innsats idag, dvs IKKE bruke sånn ferdig bollepose..
Tanken var god den..
Men når utålmodige meg ikke ventet til væsken var fingervarm(dvs jeg trodde jo det) før jeg tok i gjæren, ja det går det gale da..

I oppskriften stod det at det var verdens beste boller, like luftige som de i butikken..


Vel luftige ble de ikke.. Litt  mer sånn murstein på en måte..

Min sønn diplomaten sa derimot: mamma nå har du virkelig overgått deg selv!

 Tror jeg lager nye jeg,mest sannsynlig ferdig pose..