lørdag 16. februar 2013

Mislykka kaker og mamma..

For de som leste gårsdagens innlegg så skrøt jeg på meg div kaker.. Vel..
Marengsbunnen til Smash kaken ble første gangen for stekt, andre gangen for lite stekt, tredje gangen skjedde ikkje!! Inatt ga jeg kaka opp!!
Så skulle jeg lage lapper..Vel.. Røra var jo mislykka og det kom så mye røyk at jeg måtte stoppe brannalarmen og potensielt besøk av Åkra brannstasjon.. Da var pulsen så høy og jeg ikke hadde evnen til å snakke lengre, gikk over til knurring!! I tillegg skulle jeg jo rydde, ta på trekk på den nye(!) sofaen..
All forsøk på å være den perfekte mor forsvant ut vinduet mens jeg luftet ut røyken.. Med følelsen av å være ei mislykka mor som ødela bursdagen til ungene kjørte til butikken og kjøpte inn ferdig kaker.. Sukk..

Menyen:
Brioche, sitronkake og ei ekkel sjokoladekake!


Vaniljeis med div snop..

Ingen som klagde, men alle forstod kanskje at det var best å si minst mulig??

Når jeg dekkket bordet tok jeg frem serviettene som bare passet perfekt!!


Sofa bilder får komme i et annet innlegg, når jeg er litt mer positivt innstilt;)

Nå er ihvertfall lørdagskvelden her, ungene ser på Løvenes konge 1.5(??) og jeg roer ned med pc i fanget!
7 kommentarer:

 1. årh så kjipt da når d skjærer seg sånn!! jeg og har en historie av mislykka bakeforsøk.... så vet hvor frustrerenes det kan være!;/ men huff, du er ikke mislykka bare fordi om baikinga ble det denne gangen! cheer up!:) var iallefall en herlig borddekning da!:) å jeg er sikker på at ungene kosa seg å var fornøyde uanz:))?
  klem:)

  SvarSlett
 2. Skjønne skjønne deg...huff så leit at alt gjekk skeisen,du prøvde ihvertfall,skjønner følelsen og eg er sån at eg får lyst å grine når alt går på tverke men du gjorde ditt beste:)
  Du får ting til du og er ikkje mislykka!!

  Eg trur dei koste seg eg:))og du hadde dekka så fint på!
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Off, denna følelsen kjenner eg vanvittig godt...
  Eg kan ikkje anna enn og le... Du skriv så morsomt...
  Altså, eg huska ein gong eg skulle smella igong ei ostekaka til ein bursdag... Var så fornøgd, så når den var ferdig og skulle setta den i kjøleskapet, snudde eg meg og der hadde eg glømt og ta oppi 300 går.melis...hahaha...Gratulera... Og du, eg har klart og ødelegga ei Toro vaffelrøra der eg bare ska blanda i vatn og smør...Hæ??? Rett og slett fantastisk. Skulle ikkje tru da gjekk an, men eg klarte da... Hahaha...
  Fin lørdagskveld til deg:).
  Klems Evelyn:)

  SvarSlett
 4. Kjedelig når sånt skjer, kjenner meg godt igjen! Besteforeldrene mine pleier heldigvis å spør om å få bake kake til bursdager, så får jeg bedre tid til å få til de 2 kakene jeg skal lage:S kakebakingen har jeg ikke fått helt teken på enda, hihi. Men det pleier å gå bra til slutt:)
  Fint bord du har dekket:)
  Klemklem

  SvarSlett
 5. Er det ikke deilig å da ha bloggen? det hjelper å få skrive det ut av systemet;) er sikker på at alle koste seg! kakene så ok ut, is er alltid en vinner og bordet var nydelig dekket:)
  ønsker deg en fin søndag!
  klem nina

  SvarSlett
 6. :) Jeg syntes dette var kjempemorsom og oppløftende lesing. Søkte på mislykka kaker fordi jeg hadde lyst til å legge ut noe om det på facebook når mange skryter av hvor flinke de er til å bake. Jeg får prestasjonsangst av sånt! Kjempedeilig å lese om andre som ikke får det til og kjøper i steden. Det var i tillegg morsom lesing selv om jeg forstår din fortvilelse. Jeg har 4 voksne sønner og har, mer enn en gang, stått og laga kaker om igjen til barnebursdager. Sjokolade-sjørøverbåt eller sjokoladetog og slike "morsomme" ting. ;)

  SvarSlett
 7. :) Jeg syntes dette var kjempemorsom og oppløftende lesing. Søkte på mislykka kaker fordi jeg hadde lyst til å legge ut noe om det på facebook når mange skryter av hvor flinke de er til å bake. Jeg får prestasjonsangst av sånt! Kjempedeilig å lese om andre som ikke får det til og kjøper i steden. Det var i tillegg morsom lesing selv om jeg forstår din fortvilelse. Jeg har 4 voksne sønner og har, mer enn en gang, stått og laga kaker om igjen til barnebursdager. Sjokolade-sjørøverbåt eller sjokoladetog og slike "morsomme" ting. ;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte