tirsdag 10. mars 2015

Utfordring

NIB sin mars utfordring er å vise interiør eller møbel en har forandret med noen malestrøk.
Har malt masse jeg,både møbler og interiør ;) Innser jo at det meste blir hvitt..  Jeg ønsker å ha hvitt som basis, for å få mest mulig luft. Som kontrast bruker jeg stort sett sort og grått..

Tv kroken vår ble herlig lys når jeg malte den sorte tv benken med tilhørende overskap nettop hvit! I tillegg malte jeg diy vegghyllen vår hvit siden vi har masse fargerike bøker ♥

Veldig fornøyd meg tvkroken vår nå :)
Elsker at vi har fått inn deilige dufte lys fra Voluspa på jobb ♥

Med dette melder jeg meg mars utfordringen, og andre flotte bidrag finner du HER .

3 kommentarer:

 1. Så fin tv krok dere har :) Hva malte du møblene med? Vi har et skap og et spisebord som jeg ønsker å male, men så er jeg jo litt redd for å "ødelegge" de hvis jeg bruker feil maling/utstyr. Råd tas imot med takk :)

  Klem Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :)
   På disse tingene brukte eg maling for tre som panel. På spisebordet brukte eg gulvmaling som er ennå mer slitesterkt, men den er mer flytende. Bare husk å grunne fust:)
   Klem

   Slett
 2. Tre stjerners gulv maling har jeg faktisk :) Hmmm... Noe å tenke på :) Kom på et annet DIY prosjekt for spisebord, HAY loop bordbein og brede treplanker el lignende :) Trenger ikke bli så dyrt det :) Jeg drømmer om DT20 spisebord fra Bolia, men den har jo en ganske fin pris, så det blir nok ikke aktuelt. Finnes viktigere ting å bruke pengene på enn det. Fin helg til deg :) Klem Rita

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte