mandag 23. juni 2014

Da er sommerferien igang, ihvertfall for ungene.. Resten av fam Mosbron må vente en måned til. Da er det tur til Kristiansand og vi skal bo i selve parken, Abrahavn! Ungene(les: Iris) spør HVER dag nå hvor lenge det er til, og har igrunn gjordt det de siste månedene?! Kids altså..

Så nå går ungene på sjølstyr, og det er bare til å stålsette seg når eg kommer hjem fra jobb!

Været her på øyna er fint men så klart med "litt" vind.. Men lyset flommer inn, og det er både positivt og negativt ;)

 Bare så glad for at jeg malte taket ♥


 DIY lampe
Fineste Thonet ♥

Fin ukestart til deg :)

Charlotte

onsdag 18. juni 2014

Heisann..

Idet siste har eg dratt frem gamle interiørblader. Hiver nemlig ingen! Selv om trendene forandrer seg, så liker eg å se i de gamle bladene og. Mitt mål når eg innreder er jo å ikkje bli lei av tingene etter et halvt år (selv om eg blir beskyldt for akkurat det av økonomiansvarlig??) Så kan heller de små tingene som ei pute og lysestake være sesongavhengig.

Det som eg har gjordt med hjemmet mitt er å  få det mest mulig kvitt, og det synes eg er HEILT greit etter å ha bodd med gule,grønne,blå og røde vegger!

Men nå med kvite vegger(evt grå) passer jo ALT :) Når eg fikk vinduene og taket kvitt  og, ble det enda bedre.. Så hadde gulvet og blitt lysere nå så ;)
Men HELT kvitt kunne ikkje eg hatt det. Synes det er nydelig å SE kvite hjem, men hadde nok følt det ble litt for sterilt hos oss. Og let's face it, eg bor ikkje her aleina  heller ;)

Så tv kroken vår føles igrunn som passe fargeklatt her:


bøker/pute/lysestaker

Nå er sola her,selvsagt sammen med sine gode venn vinden, men allikevel herlig♥
Ungene har 1 dag igjen, det gleder muligens de seg mest over...
Fredag har Camilla sin årlige "kreft" kontroll på Haukeland, men hun er så fin form at det er ikkje noe stress. Reiser opp alle (utenom Anna som stikker til Tyrkia heller..) ,så får vi en tur ut av noe som egentlig er kjedelig ♥

Ha ein fin dag!

Charlotte


fredag 13. juni 2014

Fredag, og kun eg har F R I ♥-

Alt denne late kroppen gidder er "obligatorisk" husarbeid og tv kikking før huset invaderes igjen ;)

I den forbindelse har eg dokumentert at kjøkkenet er ryddig i et par timer idag:Litt ommøblering..

'
Kuleste skjærefjøla fra min sønn ♥


Please family!!

Med dette ønsker eg deg fin fredag :)

Charlotte

onsdag 11. juni 2014

Hei..

Det er roligt inne hos nr.15 nå. Det er ting som har skjedd rundt meg som krever mitt fokus, så da blir noe nedprioritert.. Setter stor pris på alle som er innom selv om det er roligt ♥

Som en liten oppmuntring til meg selv, kjøpte eg meg en bukett nydelige peoner igår ♥ (og selvsagt sjokolade som er en obligatorisk trøst!)Ha en fin dag ♥

Charlotte