onsdag 18. juni 2014

Heisann..

Idet siste har eg dratt frem gamle interiørblader. Hiver nemlig ingen! Selv om trendene forandrer seg, så liker eg å se i de gamle bladene og. Mitt mål når eg innreder er jo å ikkje bli lei av tingene etter et halvt år (selv om eg blir beskyldt for akkurat det av økonomiansvarlig??) Så kan heller de små tingene som ei pute og lysestake være sesongavhengig.

Det som eg har gjordt med hjemmet mitt er å  få det mest mulig kvitt, og det synes eg er HEILT greit etter å ha bodd med gule,grønne,blå og røde vegger!

Men nå med kvite vegger(evt grå) passer jo ALT :) Når eg fikk vinduene og taket kvitt  og, ble det enda bedre.. Så hadde gulvet og blitt lysere nå så ;)
Men HELT kvitt kunne ikkje eg hatt det. Synes det er nydelig å SE kvite hjem, men hadde nok følt det ble litt for sterilt hos oss. Og let's face it, eg bor ikkje her aleina  heller ;)

Så tv kroken vår føles igrunn som passe fargeklatt her:


bøker/pute/lysestaker

Nå er sola her,selvsagt sammen med sine gode venn vinden, men allikevel herlig♥
Ungene har 1 dag igjen, det gleder muligens de seg mest over...
Fredag har Camilla sin årlige "kreft" kontroll på Haukeland, men hun er så fin form at det er ikkje noe stress. Reiser opp alle (utenom Anna som stikker til Tyrkia heller..) ,så får vi en tur ut av noe som egentlig er kjedelig ♥

Ha ein fin dag!

Charlotte


4 kommentarer:

 1. Så koselig tvkrok:) masse lykke til på fredag:) god tur til dåkk adle:) klem<3

  SvarSlett
 2. herlig tv krok, det gjorde seg med fargeklatten i form av bøker. lykke til imorgen, det går nok bra :-) klem

  SvarSlett
 3. Hvite vegger er digg :) Koselig tv krok dere har :) Har begynt å like farger jeg også, har kjøpt meg et nytt pledd i dag i mint :) Her må vi jo ha sommerpledd siden det snør i juni :) hehe :) Snøen smeltet jo kjapt da, så vi slapp legge om til vinterdekk igjen :) Klem Rita

  SvarSlett
 4. Kjempe fint!! Elske fargeklattar og den korallputå e barra lekker.
  Passte kjempe godt med bokhyllå der!
  Her har eg frihelg..håpe på sol, sol, sol ;oD
  Klem te deg ;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte