onsdag 24. juli 2013

Kobber

Jeg klarte ikke å hive meg på gull trenden, selv om jeg syntes mangen virkelig fikk/får det til. Så kom kobber, og jeg tenkte naaai.. Men ok da.. Liker kobber jeg plutselig.. Tar neppe helt av hos meg, men litt går jo:)

Telysestake fra Louise Roe kjøpt i Danmark, og lysestake fra HM. Den blå puta i sofaen er fra Danmark, ble besatt av å finne ei blå pute(ikke så lett!), og den fant jeg i en butikk kalt Den blå appelsin i Skagen. Nydelig by:)

Ok kjøpte den pga boksen..Nok en fin sommerdag her idag:) Takket være Netflix har mannen og jeg blitt hekta på en tvserie som vi sitter oppe aaaalt for lenge, og er vrak neste dag.. Godt vi har ferie..
 Imorgen har hennes kongelig høyhet bursdag, jeg blir 36 år-slutten av tredveårene*sukk* Men ok den dagen er ihvertfall min, og jeg blir alltid fryktelig selvoptatt den dagen*knis*

Klem

9 kommentarer:

 1. Så fine ting du har handla! Jeg digger kobber, kommer et innlegg om litt kobber detalj her også straks) Og du, gratulerer på forskudd, man skal være litt selvopptatt på en sånn dag! Syns jeg da) Hipp hipp hurra for deg, håper morgendagen blir strålende!! Og en fin fin dag 2 day også! Klem Camilla

  SvarSlett
 2. SPENNENDE NÅ MED NYE TRENDER
  FLOTTE TING DU HAR HER
  NYT DAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Her hadde du mye fint, kjære deg:)) Kobber er lettere å få til å passe til alt. Gull er vanskelig:)
  Nyt seriene deres....fortjene det;))

  SvarSlett
 4. Eg trudde eg skulle like gull i hus men eg trivest mykje bedre med kobber igrunn;)kjempefine ting du har der!
  Håper du nyter sol og sommer!

  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Fine Charlotte. Gøy å lese hos deg igjen :) Gull og kobber får jeg ikke til hos meg. Foreløpig iallefall ;) men det betyr ikke at de ikke er utrolig fine "farger" - vakre ting du har kjøpt. Stas!

  Gratulerer på dagen DIN på forskudd - klart man skal være litt (les:veldig) selvsentrert den dagen! Klem fra Monica

  SvarSlett
 6. Hei på deg Charlotte:)
  Og gratulera så masse med dagen din idag:).
  Eg syns kobber er kjempestilig, knallfine ting du hadde kjøpe. Kobber og svart er så stilig ilag:).
  Håpar du får ein flott bursdag idag:).
  Eg får lada opp til imåro, for då har eg bursdag...Wihiiii..
  Klems Evelyn:)

  SvarSlett
 7. jeg har ikke helt kastet meg på gull og kobber trenden, men synes det er lekkert så må nok få meg noe nå til høsten. kjekke ting du har kjøpt :-)

  SvarSlett
 8. Kult! Jeg er nok lik deg på det området...litt, men det flommer ikke over av kobber! det funka hos deg, tror jeg skal skaffe meg en kul kobber-lysestake jeg også ;) Din er fra IKEA, sant? tror det var en lik en jeg kjøpte til mamma ;) Fint! klem fra Jannike :)

  SvarSlett
 9. Jeg sliter med både gull og kobber, men sølv og fattigmannssølv takler jeg:-) Kanskje litt ute av trenden, men JEG liker deg. Godt du er enig med meg, man må unne seg litt tid:-)

  Ha en fin dag imorgen

  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen, da blir jeg glad ♥
Klem fra Charlotte