søndag 28. desember 2014

Da var jula "over"for 2014.. Den store julestemningen uteble i år for min del. Har absolutt hatt koselige stunder med familie og venner, men resten har vært mer sånn"pliktløp"..

Dette har ikke vært så veldig lett år for meg.Ting har skjedd rundt meg, som har utløst både sorg, sinne og skuffelser.. 

Heldigvis har  jeg min egen familie å konsentrere meg om, som nå fortjener å få sin mamma og kone "tilbake". JEG fortjener å få meg selv tilbake!! Det blir mitt store ønske og nyttårsforsett for 2015 ♥ 

Så idag fikk  jeg behov for å renske opp hjemme og, så jula ble ryddet vekk ekstra tidlig denne gang..
Det er ganske herlig ;)
Pleier å ta det vekk 1 januar, men vi reiser uansett til Randaberg for å feire nyttår. Dermed hadde jeg ikke sett pynten mer enn 1 dag til.. 
Julekortene får bli litt til da ♥

Avslutter med en insta kollasje som viser litt av min jul:Gleder meg til å vise noen fine julegaver jeg har fått, så blir fint å få ungene på skolen så det er  ryddig på dagtid når det er litt fotolys-haha ;)

Da ønsker jeg dere fine  lesere en fin romjul og flott nyttårsfeiring ♥

Klem fra Charlotte

tirsdag 16. desember 2014

Nå er det 8 dager til jul, bare spør Iris ;)

Jeg er klassekontakt for 1-klassingen min, så idag hadde jeg som oppdrag å levere grøt og saft  til nissefest. Kunne selvsagt delegert videre,men syntes ikke det var  så  nødvendig siden jeg hadde fri selv :) Kjempekoselig nissefest på en av lærerenes sitt sjøhus, kjekt å ta litt del av skoledagen ♥

I tillegg skal jeg ha juleklubb ikveld, så sånn skikkelig kosemose dag hvis du ser vekk i fra vaskebøtta ;) Jeg gjør det enkelt nå sånn rett før jul og masse tung mat, og byr på julekvelds :)
Så når alle har spist middag og tegnet ferdig kan jeg få dekke bord(som ikke akkurat er min spesialitet!!)

Fornøyd med julepyntet hus nå som treet er opp, selve juvelen av all pynten!
Juletrepynten holdes i hvitt, gull og sølv som jeg synes er en nydelig kombo ♥Litt mye pynt samlet her og der, men Iris gjorde en kjempejobb :)

Nå roer jeg litt ned før kvelden, viktig det og ;)

Til og med juleduk og ;) Den hvite puta med gull skulle egentlig være til pakkelek forrige uke, men ikke si det til noen...

Og en liten førjulspresang til meg selv, ny skjerm til Milklamp som en  av mine barn klarte å  knuse i høst! Ja det var et uhell,  men sur ble jeg.. Men NÅ er jeg glad *knis*

Juletrærne fra Oohh  er jeg veldig fornøyd med, er visst trær jeg faller for som julepynt? 

Håper du får en like fin kveld som meg ♥

Charlotte


fredag 12. desember 2014

Idag startet dagen med stress da bilen bestemte seg for å skape seg når vi allerede var sent ute til skolen. 6 åringen grein pga skulle være Lucia, 9 åringen redd for å ikke rekke adventsamlingen og 11 åringen synes å måtte komme for seint er såååååå flaut.. 
Ironisk nok skulle bilen på verksted for sjekk, og en super stressa mor så for seg tauebil..
Vel det gikk bra,,  Ungene kom nesten tidsnok, bilen kom seg til verksted og jeg rakk å se Lucia toget ♥
Etterpå var det tannlege for Iris, som jo gikk glimrende tøff som hun er :) Tannlegen mente hun måtte ha Åkra's lengste øyenvipper *stolt*

Når jeg da omsider kom hjem hadde jeg bestemt meg: Juletreet skulle opp! 
Kjøpte Sia tre ifjor, og det er kjempefint ♥ Greit å pynte fake tre tidlig, ingen fare for at det bestemmer seg for droppe alle nålene før julaften ;)

Jeg pyntet det jo selvsagt ikke, det er jo ungene sin jobb! Men det var kjempefint med bare lys og ♥

Måtte desverre innse at det ikke er så stas å pynte tre når en passerer en viss alder, kun Iris som ville..
Er det faktisk sånn at jeg må pynte det og selv snart??!! Sukk..Ja ja fin fredagskveld til deg kjære leser ♥

onsdag 10. desember 2014

14 dager igjen..

til den store dagen ♥


Som de fleste telles dagene ned med hjelp av julekalender.. Vi ble enige om at i år skulle ungene få vanlig sjokolade kalender, og vet du hva? Det fungerer kjempefint ♥ De gleder seg over å sjekke hvilket motiv den lille sjokoladen har,og det gjør meg og veldig glad :) 

Men skal innrømme det at vi har i tillegg hengt opp julesokker, så de får en ekstra ting hver lørdag.. Men ikke noe voldsomt ;)


Litt Judas følte jeg meg da når jeg plutselig OG helt uvitende fikk pakkekalender i Posten fra venninna mi *host*


For å være litt  grei da, så lar jeg en unge åpne dagens pakke.. Og oppi får jeg forskjellige juleting, som de da får plassere ;) Vi har blant annet laget en nisseby på gangen blant annet av ting de har laget over årene. Det synes de er koselig :)

Har muligens ikke den store julestemningen ennå, men det viktigste er at den kommer når det faktisk ER jul ikke sant?

Elsker julemusikk da, og hører masse på det ♥

Legger link til en julesang som jeg griner altså til HVER gang, Camilla kikker jo mer på meg enn videoen.. Ja ja skal ikke stå på følelser her i gården *kremt*


Ha en fin dag ♥onsdag 3. desember 2014

Litt jul..

Da skriver vi Desember, og endelig kan jeg høre på julemusikk uten å skjule det ;)

I tradisjon tro var julepynten fremme til 1.søndag i advent, og som vanlig var jeg mest gira på forhånd.. Når det kom til stykket så ble det litt verre.. Hvilken stil skal det være?"Kul" jul vs tradisjonell jul?! Det er nok "kul jul" som trekker meg mest, samtidig som jeg synes det tradisjonelle er så koselig ♥ Men ok, jeg jobber i butikk og er omringet av jul "lenge" før, så er  nok derfor jeg toner det ned litt.. Får heller dra frem juleduker til selve juleuka :)

Litt av min pynt:

Fortsatt fornøyd med de grå trekkene :)

Elsker disse som Iris lagde i barnehagen for 2 år siden ♥

Som du ser går det i svart, grått og hvitt hos meg:)

Ha en fin dag ♥