søndag 30. mars 2014

I spisestuen har jeg hatt et gammelt hvitt skap(som i grunn har stått over hele stua..)Elsker skapet, men det ble litt trangt dessverre.. Så nå er det blitt klesskap inne hos Iris :)
 Til og med mannen syntes det var herlig når det ble litt luftigere, men vi er enig om det trengs noe der-smalere(har en liten idè)..

Foreløpig:

En benk rett og slett..

Elsker å  kunne plukke blomster i hagen ♥ Nå er det kommet påskeliljer og!

Det er en lat søndag, går bare rundt og smårydder..  Har jo tross alt tømt et skap for div som må ha ny plassering.. 

Begynner å få litt reisefeber nå.. Skal til Paris om 4 dager, det er ikke lenge til altså! Det er med jobben til mannen, så ungene er plassert rundt. De gleder seg de også ;)

fredag 28. mars 2014

Det er fredag, det er fint vær og vi skal i bryllup ♥

Gratulerer med dagen Reidun ♥ Eskeld

Mens vi venter på å kjøre til vielsen har mannen og jeg en kamp om hvem som kan spille høyest musikk kan det virke som ;) Han sin Satan musikk og jeg Celine Dion (sånn litt på trass haha).. Helt greit at han ikke alltid har hjemmekontor i grunn ;)

Men bortsett fra det blir dette en fin fredag :)

Svart/hvitt
Ønsker dere alle en fin dag, og håper været er fint der du er♥

Klem fra Charlotte

tirsdag 25. mars 2014

Vaffel dagen..

Ja må man så man ikke sant??

vaffel m/rømme og syltetøy og en kopp te ♥

Skal DU ha vafler idag?

Charlotte

søndag 23. mars 2014

Å jobbe med det som interesser en og i tillegg få være med å bestille, det er faktisk veldig greit!
 Vi fører flere av mine favoritt merker som Kähler, Bloomingville, House Doctor, Nicholas Vahe, Design Letters og Menu (har masse annet kjekt og, blant annet klær) ♥ 
Mange spør om jeg i det hele tatt får tatt ut lønn? Vel selvsagt går noe av lønna rett i butikken, men noe blir jo "mitt" med at det er akkurat i butikken.. Jeg jobber forresten på Hus og him i Skudeneshavn ;)
Men igår skulle jeg bare "teste" om noe passet på veggen hos meg.. Det gjorde det..

POV  fra Menu ♥ 

Er bare blitt så glad i tv kroken vår etter den nye sofaen kom i hus!

Det er vår♥

Det er søndag, nydelig vær som vi er lovet fremover og eneste planen er komle til middag.. Helt greit liksom..

Charlotte

fredag 21. mars 2014

Blanke messingen

Å våkne opp en fredag til S O L, det er ganske så fantastisk♥

Jeg hadde fri, og har hatt en tur til  Haugesund på besøk til opptil flere. Selv om jeg virkelig kunne tenkt meg en litt butikkrunde og,så var det ikke tid idag..
Men en en liten stopp på Gjenbruken tok jeg meg tid til ;) Av alle ting har jeg i det siste fått for meg at jeg "trengte" en messingstake... Jada alt går i sirkler..

Men ble nå fint og synes jeg sammen med en vase med Germini(?) ♥


Se sollys!!

Ha en fin fredag, min blir preget av Meny sine tilbud på snop ;)

Charlotte


torsdag 20. mars 2014

Vår-inne..

Er ikke så mange dagene med oppholdsvær her på øynå, så fint vi kan dra litt vår innendørs♥

Her har påskeliljene så vidt begynt å springe ut♥ Er veldig glad i kassen jeg fikk av Davina før jul. Dekorativ og praktisk*liker* 

Ha en fin dag!

Charlotte

onsdag 19. mars 2014

Få det rett i postkassa!

Noe som er skikkelig kos for meg er å sette meg ned med noe godt i koppen( en fin kopp selvsagt!) og et blad♥

IMG_0022.JPG

Har alltid likt å lese blader, fra jeg var liten. Da gikk det i Donald Duck.Nå  har ungene mine tatt over den stafettpinnen og abonnerer på det. Men joda snikleser litt jeg og ;)
Mannen sine blader er Pondus og Historie. Elsker Pondus, og elsker at min mann ikke er SÅ fotballidiot ;)


Hu mor sine blader er interiørblader, neppe et sjokk? ;) Skulle så gjerne abonnert på “alle” da det er så utrolige mange flotte blader der ute!
Men ok jeg får ihvertfall Rom 123 og Boligpluss fast i postkassen♥


Så utrolig hyggelig å få et flott glanset blad blant alle den kjipe posten(les:regninger).
Bladene er utrolig inspirerende med flotte boligreportasjer(det er uten tvil høydepunktene), spennende oppskrifter, diy, shoppingtips.. Min store interiør interesse startet med blader, som videre ledet meg over på blogger… Og vel tilslutt startet jeg min egen lille blogg..


Og  bladene  mine blir behandlet med kjærlighet♥ De blir finlest fra perm til perm-maaaange ganger. Når de har blitt lest noen ganger blir de lagt fint sammen  med de andre bladene, og de er til og med dekorative der de står stablet!
Hiver ikke et eneste blad heller, de blir lagret i kjelleren til jeg får lyst til å se gjennom “gamle”  blader ;) Vi har vel alle noe vi samler på??


Siden jeg ikke kan abonnere på alle, så snikjøper jeg og da..Litt dumt igrunn da det er penger å spare på å abonnere.. Og ikke minst kjekt  å få de før de kommer i hyllene ;)


Hvis du går inn på www.bladkongen.no kan du faktisk velge mellom 1310 ulike magasiner, norske og utenlandske. Vil tro det skal  være et blad for hver sin smak her:)


Et lite tips fra meg her altså:)


Ha en fin dag ♥

Charlotte

tirsdag 18. mars 2014

Når det  er vår kommer ofte et akutt behov for farge, til og med for svart/hvite/gråe meg ;)
Det er mange fine farger å velge mellom, har jo allerede tatt litt mint.. Men fargen som virkelig lyser opp sofaen min vår nå er korall♥

Skal ikke så mye til :)

Endelig har jeg og fått meg en mugtail♥ Elias fikk velge,så da ble det en bjørn!

Idag har fruen fri, og skal på kaffidate med fine venninner ♥

Har ryddet litt garasjesøppel*kremt* pga nå kommer snart broren min og skal grave litt igjen. Vi skal innrede et rom i kjelleren, men må drenere langs veggen først da det ikke er tørt. Får ikkje håpe vi får en stor overaskelse..
Må og planere med mer grus for det er for høyt opp til garasjen.Nå kommer snart den nye bilen vår, og da må det jo være klart.Vi har nemlig bestilt oss elbil, og den må jo ha et ladested.. Tror muligens mannen gleder seg som en unge ;)

Ha en fin dag dere fine lesere♥

Charlotte

søndag 16. mars 2014

Blomster til helga..

Veldig påvirket inspirert av blogglandia og instagram tenkte jeg å kjøpe  inn ranunkler(HELST!) eller tulipaner (HVITE!) siden det jo var helg?!

Så da ble denne skjønnheten hjem:


Corokia♥

Let's face it, buketter dauer etter noen dager allikevel?! Denne ser allerede dau ut, og matcher derfor resten av plantene mine ;)
Er da økonomisk??

Værrapport denne søndagen: INNEVÆR

Bursdagsfeiring for svigerfar og svoger som har bursdag idag♥

Ha en fiin søndag :)

Charlotte


fredag 14. mars 2014

Ny kjøkkenkrok ♥

Har prøvd forskjellige løsninger på kjøkkenet, ganske typisk meg det.. Ikke store kjøkkenet men er en åpen plass som jo MÅ utnyttes..
Så da blle jeg enig med meg selv at jo måtte ha et nytt kjøkkenbord. Men ville ha et lite og ikke ville jeg bruke noe særlig penger på det.. Funderte på å lage et, men kan koste nok penger det og  faktisk..
Så da oppsøkte jeg ABR senteret på Avaldsnes, og fant et perfekt bord med en gang:) Akkurat passe stort og til den fine prisen 150,-♥

Uten at jeg sa noe kom det fra Iris i bilen "du male alt kvitt du mamma".. Og ja SELVSAGT skulle jeg jo male det hvitt;) Så til resten av familien sin frustrasjon(!), står det nå så fint og hvitt på kjøkkenet♥
Ble kjempefornøyd jeg, og det er vel det viktigeste??

Vurderer en farge på kjøkkenstolene  :)

 Koselig frokost med ny Mano kopp *elsk*

Så glad vi har Kähler på jobb ♥

 Mini Omaggio ♥
Fineste kalenderen jeg fikk til jul av Iris ♥

Ha en fin fredag!

Charlotte


torsdag 13. mars 2014

Noen starter dagen med kaffi..

og noen starter med å inhalere maling og whitespirit..

Kjøpte meg et lite prosjekt igår nemlig, og vil jo ha det ferdig helst igår ;) De som følger meg på instagram vet hva det er.. Har forresten ny insta konto da det tydeligvis ikke går an å slette de bildene en ønsker(maaaaaaaange)?!
Vil du følge meg er det @charlotte_mosbron

Nå er det snart jobb på meg, mens mannen er hjemme med syk Iris. Ingenting alvorlig, men forkjøla og litt feber-god bedring til lille snupp♥

En liten sniktitt?


Ha en fin dag♥

Charlotte

søndag 9. mars 2014

DIY: Lampe

For ei god stund siden kom Elias oppdageren hjem med en perfekt pinne. Den ble jo umiddelbart konfiskert av meg! Den kunne jeg nok bruke til noe! Først hang jeg på Happylights til de ble trykket sammen av noen nysgjerrige barnehender.. Så var planen å bruke den til garderobestang, som jeg måtte innse ikke gikk.. Så igår satt jeg inne å surfet for inspo hos Elisabeth, da jeg fant en løsning ;)
Kopierte ikke helt*kremt* , men brukte en klemmespot jeg hadde fra før (Ikea):(blir forresten sprø av kornete bilder for tiden??!!)

Mannen virker igrunn ikke superimponert?? Vel synes den var kul jeg ;)

Idag er det ingen planer søndag, og det er herlig kjenner jeg ♥ Jobb og utdrikkingslag i går, så godt med sofa dag *smil*

Ha en fin søndag♥

Charlotte

fredag 7. mars 2014

Bloggtreff på Trendhuset!

Igår inviterte Trendhuset i Haugesund på bloggtreff etter stengetid :) Sånn må en jo få med seg når en kan :) Alltid like koselig å treffe de lokale bloggerne, og det er faktisk en del av oss her.


Vi tok oss (selvfølgelig) en butikkrunde, og Trendhuset har mye å by på.  I tillegg til at du får det du trenger til festligheter, hobbyer, får du og flotte interiørting fra merker som f.eks House Doctor, Bloomingville, Broste, Sögne..  Og det flotte merket Nicholas Vahe som både tar seg godt ut på kjøkkenet og smaker fantastisk. Det var heldigvis masse smaksprøver♥
Hvis du ønsker å få med deg alle nyhetene de får inn følg de på instagram  @trendhusethaugesund eller gå inn på hjemmesiden deres :)

De som ville kunne og få prøve lage hjemmelagededrops ledet av de fine jentene Silje og Karianne. Vel jeg var fornøyd med  å se på og smake ;) Og det var veldig godt, og ikke vanskelig ut heller ;)

Det som ble med meg hjem var en fin skål i mint fra Broste♥  Jeg har nemlig tilføyd en liten dæsj mint i favorittsofakroken min (ha så kan ihvertfall ikke mannen si jeg ikke tilfører farge!!) .

Kubus/Broste/Hjemmelaget snop i Ittala skål

Knis sååååå fargerikt ;)

Og denne fredagen er særdeles våt og vindfull, Iris meeeget frustrert når vi skulle handle: " åååååå eg hate regn!!!!" Sier vel litt om hvor mye vi har hatt det ;)

Regn eller ikke, ha en fiiiin fredag ♥

Charlotte

torsdag 6. mars 2014

NIB: Soverom

Har ikke prøvd meg noe særlig på NIB utfordringer tidligere, men tenkte jeg skulle legge inn et nå:)

Jeg liker at  soverom vårt er rent og enkelt, med bare noen få svarte detaljer:) 

Wallstickeren har jo dattera mi sin UB laget, så det er jo litt ekstra stas synes jeg ♥

Ikveld skal jeg på bloggtreff på Trendhuset i Haugesund, det gleder jeg meg til :)
Ellers kan jeg melde på værfronten at vi har det vanlige våte og vindfulle været..

K  l e m


onsdag 5. mars 2014

En stol her og en stol der..

Stuen vår har tre soner,  altså nok sitteplasser vil jeg si..
"hoved delen" har hatt Ektorp sittegruppe 3+3+1, og det krever litt plass synes jeg.. Sofaen har jo herlig sittekomfort, såden er nok en av de få tingene mannen nekter å bytte ut før det er ødelagt ;)
Men  for å få det litt luftigere har jeg nå tatt vekk stolen.. Den får heller tas frem ved behov tenker jeg..


Syntes det ble så mye luftigere :) En ting vi vurderer nå da er grå trekk, da det t y d e l i g v i s viser fort skit på hvit sofa??!! *kremt*


Plukket meg en vårbukett i hagen ♥

Idag er tantejenta mi 1 år-hipp hurra for fine Vilde ♥ Så nå skal tante lage kake til selskapet :)

Ha en fin dag!

Charlotte

søndag 2. mars 2014

Bollesøndag


Det ble fastelavensboller i Mosbron huset og, selv om det ble kveldsmat..
Fruen i huset var på supriseparty igår, og hadde det kjempekjekt! Da pleier ikke neste dag være like kjekk... Ja ja selvforskyldt ;)

Ha en fin fin kveld ♥

Charlotte

lørdag 1. mars 2014

N.Y.D.E.L.I.G.E

Ønsker deg en nydelig 1 mars og vårdag med disse bildene jeg (og..) har fått opp på bildelista♥
(vi har faktisk nydelig vårvær ♥)
Vee Speers ♥

Charlotte