fredag 28. februar 2014

God helg ♥

Ikke mange morgener jeg kan sitte å lese blad med mitt eget hjem ;) Og mest sannsynlig så er det jo siste gang og, så får nyte øyeblikket-haha ;)
Siste dag i vinterferien og det er helt greit kan du si.. Når en ikke har planer, blir ei uke veeeldig lang.. Og når foreldrene i tillegg jobber, da er ikke alltid ungene er så gode venner hjemme kan du si..

Vel nok om det. Idag har jeg fri, og nå er det på tide å starte dagen( 10:55). Minste gull ligger slakk, så hun får være hjemme med storesøster..


Fin fredag ♥

Charlotte

mandag 24. februar 2014

Here goes..

Ja da var boligreportasjen min ute på det store nettet gitt.. Selve bladutgaven skal komme på torsdag 27 februar..
Litt sånn skrekkblandet fryd for lille meg dette..
Synes bildene ble bra, bortsett fra de som har en hval snikende inn på ;)
Og for dere som i likhet med min mann gremmes over skrivefeilen på tavla: Altså hensikten å skrive velkommen, men plassen strakk ikke til så det ble den engelske varianten. Men stressa som jeg var glemte jeg å skrive W *hihi*

HER kan du klikke deg inn :)

Fin kveld til deg ♥

Charlotte

fredag 21. februar 2014

...

Fredag ♥

Eg er hjemme med en nyoperert Camilla.. For 5 år siden hadde hun en alvorlig infeksjon. Da sprakk og trommehinnen, og siden hun ikke hadde noe immunforsvar grodde det aldri. Det medførte et stort hull og  nedsatt hørsel.. Har høreapparat, noe som ikke har vært så kjekt i grunn. Så  igår fikk hu operert inn en kunstig trommehinne faktisk. Operasjonen var vellykket, nå er det opp til naturen selv å godta den nye trommehinnen*tvitvi* Camilla er i fin form,  men må være i ro noen uker. Lett når en er 11 år..

Litt herlig er det jo å slappe av hjemme synes jeg da ;) Har samlet alle pynt på spisebordet for å "begynne på nytt".. Det meste havner der det var,men kjekt med litt forandring og :)


Elsker denne lysestaken fra Bloomingville ♥

Ha en fin fredag :)

Charlottemandag 17. februar 2014

Mandags jabb..

God morgen ♥
Nå blogger eg for første gang med den nye pc'en, og savner egentlig den gamle.. Er det alderen? Best med det trygge gamle? Ingen problemer med å bytte ut ei pute og en lysestake, men teknologi? Off det er fali det..

Nå  er bursdagshelga over,vel blåst! Me har nå to rike og fornøyde unger ;) Foreldrene ikkje fullt så rike, men glad de er fornøyde;) Å kjøre to selskaper samtidig på Leo's lekeland var gull verdt, satt jo stort sett bare der og slappet av.. Familiselskapet derimot hadde eg ikkje fullt så mye kvilepuls-som vanlig!Men gjekk nå fint det og :)
Og helt greit med bursdagspause til august, da har me 18 åring i hus!!

Før helga fikk eg reportasjen til gjennomsyn! Bortsett fra bildet med hvalen meg på,så var det fine bilder:) Grugleder meg til å se hjemmet mitt på glansa papir.. Bor på en liten plass, så får tenke litt sånn fuck  janteloven!
Før de skulle komme tenkte eg konstant på detaljer eg "måtte" ha, så var spent å se om de hele  tatt kom med ;) Jepp de fleste gjorde det..
En av  tingene jeg smisket meg til var noe så enkelt  som en stige!


En kjempeviktig ting å ha på badet! Og nåde de som bruker de håndklærene som henger til PYNT-lol!
Nei det er ganske greit nå når eg har roet meg LITT ned, ikkje like nazi på hvordan det ser ut hjemme..

Nå som eg har jabbet fra meg en mandagsmorgen er det på tide å  komme seg på jobb.

Ha en fin dag ♥

Charlottefredag 14. februar 2014

Valentines day ♥♥♥

Ok ikke en dag som blir feiret her i huset.. Personlig så hadde jeg ikke blitt sur hadde jeg fått f.eks blomster eller sjokolade idag, men vet jo det ikke kommer til å skje ;) 
Kan kjøpe det til meg selv og jeg.. Kanskje jeg muligens gjør det oftere enn valentines dagen... Spesielt sjokolade*kremt*
Magnolia♥

Men for 11 og 9 år siden var jeg høygravid på denne datoen, for 15 februar er dobbelbursdag i Mosbron huset ♥ Og det er uansett en mye viktigere begivenhet ♥
De skal feire bursdagen sin på Leo's lekeland-yeey for lettvint bursdag!!! Koster jo litt, men ok i år blir det sånn :) Søndag kommer storfamilien, fullt hus og stormende jubel! 
Så nå skal jeg handle gaver og kos ♥

Ha en fin dag med eller uten blomster ♥

♥Charlotte♥

onsdag 12. februar 2014

10 ukers venting..

er nå over! Hay sofaen min *elsk* er nå på plass ♥
Tror muligens sjåføren ikke ble kjempeimponert over min bærehjelp, sånn som gubben ;) Men stooore esker! uansett vel verdt å betale for levering, montering og at han tok med emballasjen!
Ungene lo av meg når eg hylte av glede når In design bilen svingte inn her, jaja??

Hay modulsofa i Hallingdal grå♥


Div på hylla: hay hånd, print fra Søstrene Grene, innrammet ark, Menu staker og bryllupsbilde.

Jepp jeg er fornøyd ♥ Kroken ble lysere. Nå må jeg bare style med litt puter ;)

Charlotte

søndag 9. februar 2014

Morsdag ♥

Innom for å ønske alle mødre en fin morsdag ♥♥


Jeg har fått frokost på senga, krus med mamma ,hjertemarshmellows og tulipaner♥

Charlotte

fredag 7. februar 2014

Hay I'm in love ♥

Idag har eg vært på ein interiør roadtrip med skjønne Siv Mette. Når interessen er stor nok, er ein villige til å kjøra et stykke ikkje sant? Så hoved destinasjonen var Ølen møbel! Eg skulle "bare" være med for gøy, men fikk spennepenger av mannen så ENDELIG fikk den bli med hjem:

HAY/Kubus by lassen/perleblomster/Bloomingville

Fine Hay puta ♥ Har leita lenge etter rett farge nå pga er jo ikkje akkurat det du kaller så fargerik??!!
Og ennå bedre blir det når den etterlengta Hay sofaen kommer, som eg har venta på i snart 10 uker! Kaaanskje den er kommet idag??
Så kan egentlig si eg har fått ein crush på Hay ♥

Sjølvsagt var vi innom flere butikker på veien, men eg har vært flink idag :) Faktisk synes eg det er vel så kjekt å være med andre som skal ha noe ,og tenker Siv Mette legger ut sitt flotte kjøp snart ;)

Nå er det helg selv om eg skal jobbe imorgen. Håper på mange kunder som vil gjøre stas på hu mor ♥

Charlotte

onsdag 5. februar 2014

Heisann:)

God morgen formiddag ♥

Iris og jeg har en særdeles behagelig start på dagen, og loffer ennå rundt i pysjen.. Ute er det faktisk sol, og det hjelper jammen på humøret :)
Eneste planen er å finne treningsklær til 5 åringen som plutselig ikke lenger vil ha ballerina klær på turn?!

For et par uker siden fikk jeg endelig kjøpt nye lamper til soverommet vårt. Holdt på å bli sprø av de bordlampene som ikke var fine eller praktisk. Og så stod de på et mindre fint nattbord og..
Så da ble løsningen vegglamper!
De er kjøpt på Living, og er samme serien som gulvlampen min i stua ♥ (wee eg har lært å lage hjerter-lol)
Og nattbordene er gone, så slipper de å samle rot! Kunne tenkt noe da som f.eks stubbe eller krakk.. Plutselig kommer jeg over noe ;)

Da får du ha en fin dag, det skal nemlig jeg ;)

Charlottemandag 3. februar 2014

Mandag..

Mandag morgen, og den nytes alene før det er avgårde på jobb. Herligt å ha levert unger og handlet tidlig :)
Mannen er på vei hjem, så ungene er spente nå :) 10 dager er lenge for de når de ikke er vant til det..

Noe måtte jeg jo male mens han var vekke, noe jeg absolutt ikke tror han ser.. Men som jeg ser, og DET er det som teller ;)

Når jeg malte spisebordet tok jeg fargen hvit lin som er grålig fordi jeg lovte å ikke male det helt hvitt.. Det va da..


Og jada, tok inn barnehagebenken og og malte den med.. Var så veldig kronglete med slagbenken da ungene måtte kravle over hverandre.. Så enn så lenge ser det sånn ut :)
Irriterer meg litt i grunn over at jeg ikke gjorde det før reportasjen ble laget.. Men så igjen er et hjem alltid i forandring ikke sant??

Ha en fin dag ♥

Charlotte