onsdag 25. september 2013

Innedag..

Idag er det onsdag og det betyr fridag for Iris:) I tillegg passer vi på ei skjønn snuppe på 3 år.
Da det har regnet, lynt og trodnet så ble det INNE dag ja.. Stua er full av dukker og alt utstyr, og SELVSAGT måtte vi lage ei eplekake?!

Fant ei veldig lett og kjempegod oppskrift på Kakefabrikken.


Sammen med nytt Rom 123 og kaffi er jo livet herlig:) Eller selvsagt så spiste jo JEG kun eplene i kaka, er jo på slank *host* Faktisk fascinerende hvor mange hinder en møter på under slank?? Ikke rart jeg ser ut som jeg gjør i grunn..

For å toppe det er det komlemiddag hos svigerfar, helt grei dag liksom ;)

Planlegger nå både hva jeg skal pakke til imorgen OG 5-års dagen til Iris neste uka. Planlegge er den LETTE biten, gjennomføre derimot.. Men menyen til Iris er ihvertfall klar, og det samme er temaet som i år er ferdigkjøpt ;o)

Ha ein fin dag:)

tirsdag 24. september 2013

Nymalt spisegruppe..

Forrige uke skulle barnehagen til Iris kvitte seg med to sittebenker, så kunne jeg skrotnissen Charlotte få de:) Trengte bare en da..
Formål? Til spisebordet!! De som har fulgt meg har nok fått med seg at jeg jammen meg har byttet rundt på de spisemøblene våre.. Rister på hodet av meg selv faktisk..
Men nå har vi jo alle måltidene i stua siden kjøkkenbordet knakk, så stoffstoler synes jeg er ganske håpløst med unger.. Enig der?
Prøvde jo med slagbenken, men det syntes jeg så feil ut, samt stress med de armlenene.. For at ting skal funke for meg må det være praktisk altså!

Så NÅ ser det sånn ut:
(tok ikke før bilder av benken for vel jeg glemte det.. Men den var gulnet tre med malingsflekker..)

Mykje lys men lite varme..

Så denne spisestuen består nå av et bord jeg har pusset ned og malt, stoler og benk som jeg har malt, lysestaker og vase som jeg har spraymalt:) Tja rett og slett litt stolt av meg selv ;)

Epler og hortensia som jeg nettop har hentet fra hagen <3

Synes selv det er blitt lyst og enkelt, og det liker jeg:) Det tåler bedre daglige måltider, og har kostet meg en slikk og ingenting. 
Meen skal innrømme en ting, litt forandringer vil det bli om noen mnd;) Minst 1 Tolix er på vei.. 

Jeg har fridag, og den skal blant annet tilbringes med gode venninner og baby på kafè- herlig:)

(og nam det var eplet og..)

Fin dag til deg<3

mandag 23. september 2013

Heisann:)

Er du en Pusur som hater mandager?

Jeg hater den ikke akkurat, men ok er som regel hakket trøttere enn på tirsdager ;) Skikkelig dårlig på å komme meg i seng om kvelden, må jo nyte det når ungene endelig har lagt seg??

Idag har Camilla og Elias fri(planleggingsdag), mens resten av oss måtte avgårde som vanlig ;)

But hey denne uken blir jo ikke vanlig for meg da.. På torsdag skal jeg(og mannen) til Bremen, så har jo noe å se frem til kan du si:) Ikke vært der før, men har hørt det skal være en fin by:) Kanskje litt julegaveshopping? I september??*dåååån*

Så dette var et bable innlegg fra meg mandagsmorgen! Imorgen skal jeg vise mitt nyeste maleprosjekt som jeg tror ble bra:)


Mangt skal vi møte
- og mangt skal vi mestre.
Dagen idag
-den kan bli vår beste.
Erik Bye

Klem


fredag 20. september 2013

Modell for en dag..

Mamma fikk en invitasjon til Model lab om å ta med seg noen for make up og fotografering.
Det er svensk men har ihvertfall nå "lab" på Bakerøyna i Haugesund. Å bli sminke tenkte jeg jo var kult, så kom fotograferings delen.. Usj, for å si det sånn: det er ikke mange bevis på at jeg er med på feriene vår..

Men greit, for mamma sin skyld tenkte jeg.. Vi tok med oss Anna og siden hun nærmest er voksen å regne. Det skulle vise seg å være litt tabbe ;)

Yndige svenske jenter sminket oss, men håret måtte vi fikse selv-jaja..
Vi fikk en kjempehyggelig fotograf, Kim, som skulle altså fotografere en 17 åring(som btw går på media-urettferdig), 36 åring som bare er håpløs på bilder og ei i 50 årene som muligens slekter litt på dattera ;)

Dette er resultatet (jeg utfordrer meg selv SKIKKELIG nå,!!):

Ikke lett å få denne "jenta" til å smile akkurat ;)

Vil du se hvorfor det var "tabbe" å ta en 17 åring med?Men fin er hun <3

Og til slutt må en jo ha litt humor ikke sant ;)


Ha ei fin helg folkens!!mandag 16. september 2013

Selv om jeg kanskje ikke digger å være UTE i skikkelig høstvær, så elsker jeg høsten. De fine fargene i naturen, innekos med pledd,levende lys og noe varmt i koppen, og ikke minst høstgarderoben! Liker meg best med mest mulig klær jeg;)

På jobb nå er det bare sååå mye herlige klær, men dessverre kan jeg jo ikke kjøpe alt jeg vil*snufs*. Men litt ihvertfall:)
Idag fikk jeg meg ei nydelig jakkke fra Kristine Vikse i fargen Almondy og så har jeg jo de lekre støvlettene fra Bibba. Så litt nytt i høstgarderoben er det ihvertfall:


Mamma har (selvsagt) strikket puta<3

Imorgen er det kundekveld Hus og him,17/9 kl 18. Da kommer det ei(kanskje 2?) søt jente fra Odd Molly og skal fortelle litt om filosofien bak kolleksjonene og produksjonen av disse flotte klærne. Det vil bli servert lett fingermat og snacks fra butikken. Vi vil ha 25% rabatt på Odd Molly, og en liten overraskelse til de som handler Odd Molly. I tillegg vil det bli en utlodning, og DET liker vi jo! 

 Velkommen skal du være:)

lørdag 14. september 2013

Ja da var høysesong for døde kvister her igjen-jippiiiii!!
Så  mye mer økonomisk enn å "måtte" kjøpe blomster ikke sant?


Litt rart når ikke den store klokka er over, men fornøyd med bildet og:) Skulle kanskje hengt det opp og? TTT

Da var det lørdagskveld og snopet skal frem. Eller dvs ikke til meg som nå er på kur*sukk* Mål: bikini og bunad ;) Og ikke minst slippe hundre haker på hvert bilde*blæh*

Klem

fredag 13. september 2013

God helg

Da var fredagen her igjen:) Alltid likt fredager, en dag du trekker pusten etter mange travle dager. Den dagen det som regel er mye kjekt på tv, som fredagskrimen jeg pleier å miste løsningen på for da har jeg sovna;)
Og denne helga er det kun idag det er planer, for idag er det den årlige familiefesten hos min svoger og svigerinne:) Da er det god mat i garasjen, som regel sjømat. Det blir kos:)
Er sånn halvuggen idag, men det pleier å stoppe der med meg allikevel..

Skal litt på jobb idag, men det er ikke meg imot. Nå planlegges det nemlig kundekveld på tirsdag som kommer. Vi får besøk fra noen skjønne jenter fra Odd Molly, og når de da snakker svensk er det jo bare enda mer sjarmerende:)

Da sier jeg god fredag og helg<3

Ei gyllen pute fra Kremmerhuset har lagt seg til rette i godstolen..

"mamma eg ska pynta fint på bordet ditt eg" sa Iris i går og fant ei bordbrikke og den røde telefonbokssparebøssa! Skal tidlig krøkes;)

torsdag 12. september 2013

Heisann:)
Kjøpte meg jo to stoler til bursdagen min i sommer, en gyngestol og en spisestol. Kule!
Så syntes først jeg at spisestolen lagde noen voldsomme lyder og tenkte det var meg;) Men når til og med mannen klagde, OG ungene lagde samme lyden, da tenkte jeg kanskje jeg skulle gå til butikken med den;) SELVSAGT lagde den IKKE de samme lydene der*flau*, men snille som de var sa de jeg fikk en ny:) Dette var Boconsept påVea:)
Så da "oppgraderte" jeg like greit til en svart med trebein.. 
Camilla likte jo bedre den hvite fordi ja den var hvit og hadde ei pute oppi.. Jaja det viktigeste er vel at JEG blir fornøyd? 


Akkurat nå er den pianostol:)

Og så vil jeg ønske mine nye flotte følgere velkommen, og takke for så mange fine kommentarer. Blir helt varm i hjerterota, og inspirert til å fortsette:)

Ha en fin dag<3

onsdag 11. september 2013

Idag hadde jeg et kjempesafe blogginnlegg: fridag og klubb!!

Vel jobbet allikevel noen timer.. Hadde ørten ærend.. Det var kor for jentene og jujitsu for Elias..
Så da ble det jo en slags "kattevask" av huset, Toro suppe og kaos eplekake.. Ikke så bloggbart det vel?

Stressfaktoren er rimelig høy når du begynner å bake 1 time før klubb og du har en masete 4 åring som SKAL hjelpe!! Hva skjer? Jo du har 4 egg igjen i kjøleskapet, kaka skal ha 4 egg, 4 åringen insisterer på å lære knekke egg,mor nekter, far synes mor er kjip, mor gir etter far og 4 åring og da mister SELVSAGT 4 åringen det ene egget i gulvet!! Er det mulig??? Mor pissesur hiver seg i bilen, freser litt inne på Rimi og kjøper nye egg!! Vel hjemme har far og 4 åring gjemt seg i kjelleren..

Resultat?

Bordet blir dekket og faktisk fotografert:

Det enkle er ofte det beste?


Alle liker Toro sin meksikanske tomatsuppe med div tilbehør. Eplekaka med epler fra egen hage er god og vi koser oss;) Så da gikk det bra tilslutt!

Men hvis poenget med trening er å få opp pulsen, så anser jeg denne dagen som en treningsøkt!

Nå er det natt, alt er ryddet og jeg roer meg ned før leggetid;)

Litt på tapeten imorgen og, men ikke som krever et ryddig hus;)

Nattaklem


mandag 9. september 2013

Valg på den ene og andre måten..

9 september 2013

Ja da var den store valgdagen her gitt.. Har du stemt? Joda jeg har stemt, SELVSAGT har jeg det;) Har jeg sterke meninger og peiling på hva jeg holder på med? Not really.. Da jeg da ikke gidder politisk debatt her inne(lol) dropper jeg å si HVA jeg stemte, men følgte hjerta mitt;)

Nytt "valg" jeg står overfor som kun rammer the Mosbrons og ikke det langstrakte land, er hva skal jeg bruke den pittelille plassen jeg har på kjøkkenet etter kjøkkenbordet knakk.. Ja det er virkelig en pitteliten plass og;) Sagt det før, men kunne virkelig tenkt meg å bare fjerne den veggen og fått åpen løsning. Som vanlig tenker ikke mannen og jeg likt..

Etter å ha fjernet noen ransler, poser med pant og papiravfall osv ser det altså sånn ut:

Koselig med slagbenk, men blir liksom bare til pynt?  Skal jeg skaffe nytt bord eller sette opp en barløsning på den veggen? Og fjerne den hylla som nå bare så veldig rotete ut gitt.. Sukk..

Nei jaggu ikke lett disse store tingene i livet mitt..

Nå er det kveld, og leggetid..

Klem
torsdag 5. september 2013

"Nye" Hus og Him!

Veldig kjekt når folk ønsker jeg skal legge ut bilder av Hus og Him på bloggen:) For det første så er det faktisk noen som (gidder å) leser den, og for det andre så er jeg jo veldig glad i arbeidsplassen min:)

 Ï helga var det fornying av butikken. Den skulle bli mer funskjonell og mer luftig, det til tross at nye møbler var kjøpt inn ;) Jeg var ikke med på dette da jeg hadde to selskapeligheter den helga, men fikk være med på siste finpuss på mandagen.

Nå venter vi jo inn mye nye varer etter messa(står en del på ønskelista der ja..), men her kommer ihvertfall et lite bilderas:

Et av utstillingsvinduene.

Bilde tatt fra disken. Ikke så stor butikk, men oser av sjarm<3 Ja her ser du tilbudsbordet jeg ikke skulle vise nei, men det er for å lage plass til nye kjekke ting!

Vi fører Kristine Vikse, Odd Molly, Plus Fine, Barfota og Bibba. Nytt merke er på vei og;)

Wik og Walsøe, Green Gate og Pip Home

Yankee candle og Herregård

Divers gourmet produkter:)

Vår nye krok:)

Fått en liten skøyer idag;)

De i midten "måtte" jo bare bli mine;)

 Toalettvesker fra Lulu's, Lue og votter fra Green Gate, veske og smykker fra Barfota.
Deilige skjerf fra Kristine Vikse og Barfota. Bilde Palma.

Så håper du liker det du ser, og kom gjerne innom:)

Klem

onsdag 4. september 2013

Forandring fryder som vanlig

Heisann:)
Ikke sprekt med innlegg for tiden, jaja sånn har vel alle det innimellom;)

Nå er butikken ferdig fornya, tar bilder imorgen. Vi er kjempefornøyde, forandring fryder!

Super inspirert bestemte jeg meg for fornying av stua, endelig fått yes fra gubben! Skulle få tv ut av den lille kroken og greier, dette skulle bli bra!
Veeeel.
. Kunne gått selvsagt, men så  var det den laaaange kabelen som mangla.. Og vips var motivasjonen borte..
Men gidda ikke flytte det gamle hvite skapet tilbake, så da ble det automatisk litt forandring-haha..

Ja godt med litt luft:)

Måtte plutselig ha et hjørnebord..

Hjørnesofaen måtte vike(å nei så trist..) Og en ting er sikkert, jeg hadde blitt lykkeligere uten gulnet parkett*sukk*

Plutselig en dag, ommøblerer jeg igjen..

idag knakk jeg og kjøkkenbord benet, så nå har vi ikke det heller.. Egentlig ønsker jeg meg bare en frokostbar siden spisebordet er rett utenfor kjøkkenet.. Nå er jeg muligens et skritt nærmere det;)

Da var det dags for å følge HKH på turn, hun glitrer i rosa ballettklær og jeg daffer i joggedress-en sånn dag ja..

Klem