fredag 30. august 2013

Det er helg folkens, har dere planer? Kanskje planen rett og slett er vannrett i sofaen?

Ikke her gitt..

Idag har jeg vært hos mamma for å få hjelp til å fikse bunaden til Anna, for nei ikke noe sydame selv! Og på et så dyrt plagg som bunad her, bakker jeg klokelig unna!

Anna sin bunad er nydelig, vinterdrakten til Hardanger<3
Mamma har stått for all broderingen, var forsåvidt den som bestemte at hun skulle ha akkurat den bunaden;) Samme som når hun valgte navnet hennes.. Men ok klokt å lye mammen sin(hører dere barn??)

Jeg har nå strøket skjorta og nederst på skjørtet som mamma la opp. Da  savnet jeg virkelig svigermor..
Stakkars mine barn.. Håper de og får gode svigermødre..Alle de nydelige detaljene<3 Og selvsagt enda finere på Anna og med all sølvet til..
Takk mamma:-*

Undertegnede har og Hardanger bunad, den røde, men tror den må ha krympet i skapet gitt?? Nå er det nok Charlotte, skjerp deg!

Og grunnen til at bunaden kom frem er at vi skal i dåp nr 2 på søndag. Da er det minstebroren min sin nydelige jente som skal døpes-Elina<3 Anna skal være fadder og greier.. Det blir en dagstur til Sauda, det er jo kjekt:)

Imorgen er det litt jobbing og familie selskap, så da var den dagen og booket!
 Hus og him skal fornyes i helga, gleder meg veldig til resultatet. Kommer nok et blogginnlegg neste uke! 

Da var fredagskvelden her, og jeg har tent lys i ny fin stake fra Åhlens:)


Klem


onsdag 28. august 2013

Hverdagslykke er..

å kunne gå rundt i egen hage og plukke blomster og frukt <3
Ha en fin sensommer dag:)

tirsdag 27. august 2013

Interiør og Robbie!

Ja da var jeg hjemme igjen etter ei fantastisk uke:)

Det var utrolig kjekt å være på Gave og interiørmessa. Jammen har vi flotte leverandører, flott service. Ble itillegg både mette og fikk med gaver:)
 Håper ikke jeg kjøper alt jeg har vært med å valgt ut, da blir det ikke mye mat i heimen fremover nei;) Men det var og veldig hektisk, så sovna som ein baby hver kveld-haha.. 
Ble skvisa inn litt shopping, selv om det ble mest vindushopping;)

Ny Muuto Dots knagg ble med hjem:)

Kom hjem lørdagskveld, og søndagsformiddag var det ny tur på hu mor: Robbie Williams konsert!!!!

Kopiert fra insta

Jeg reiste med min gode venninne og BLODFAN Davina, så selvsagt hadde vi Golden Circle;) Vi stod så nærme at nå han stod nederst på stigen(det midterste bilde)så var vi ca en halvmeter fra å ta på hunken!
Jada jeg hylte og pulsen var høy selv om jeg liksom bare var med for moro skyld. Han er en skikkelig entertainer<3
  "for 2 hours your ass is mine!!"
Men er ingen ungdom lenger gitt, så det var HARDT å komme hjem kl 03.30 natt til mandag og jobb noen timer etterpå*kremt*
Satser på at jeg er litt mer opplagt imorgen-hehe..

Klem

tirsdag 20. august 2013

Jeg vil ha en blå (vin) ballong..

For ikke lenge siden skrev jeg et innlegg om jeg ønsket meg en vinballong, men at jeg "måtte nøye" meg en fra Bloomingville. Og den er jeg fornøyd med og!
Men takket være bloggen er jeg blitt tilbudt en fra to stykker faktisk! Første mann var Torbjørg som kunne skaffe helt ifra Sverige-wow! Ble veldig ydmyk og tenkte at uff nei ikke stress pga meg, men utrolig takknemmelig for tilbudet:)
Så fikk jeg melding fra ei "gammel" skolevenninne om at hun og hadde, så ok da.. Hun bor rett her med meg, så jeg hentet den med en gang;) Hadde og treverket rundt seg, men det fjernet jeg til mannen sin store fortvilelse.. Har ikke klart å skrubbe den helt, but hey it's been used after all..

Jippi:)

Og når du ser gjennom døra, så kan du skimte kofferten min;) Jepp hu mor skal ut og reise! Jeg skal til Oslo på gave og interiørmessen, og gleder meg veeeeldig! Husmorferie som er interiør relatert-perfekt! Mannen kanskje ikke like begeistret, men han unner MEG det;) Får legge klar klær for alle dagene så ungene ser sånn noenlunde skikkelige ut-hihi..

Vel får sparke dagen igang.. Prikkeline våknet nettop, og håper virkelig den siste blemma har tørket ut nå!! Ufarlig sykdom for de fleste, alle barn skal ha det, vært i fin form, meeeen så må de være hjemme i en "evighet". Men NÅ har alle 4 hatt det:)

Klem fra Charlotte

lørdag 17. august 2013

Helgen min..

Så var helga igang, og denne er travel selv om jeg har fri fra jobb.. Igår var det først kjempekoselig brunch hos Siv Mette:) En prikkete Iris måtte være med, men det gikk jo fint.
På kvelden var det jentefest hos ei klubbvenninne, for en flott sosial dag:)
Idag har det vært et ærend til Haugesund og da svippet jeg innom Plantasjen for å se etter hjerteranke. Jepp måtte jo ha en pianoplante ikke sant?

Fine lysestaken min<3


Nydelig plante den der<3
Kjempefornøyd med pianoet, innbiller meg til og med at jeg spiller noen sanger innimellom;) Muligens det er kun i mine øre??

Imorgen har jeg det æresfulle oppdraget å være fadder*stas*
Det er niesen min og hun er bare en helt nydelig smilende baby:) Og ikke har jeg bare en ny tante unge, men to herlige snupper så snart er det enda en dåp:) Der har Anna fått bli fadder, kry vet du;)
 Kjenner det er helt greit at det er brødrene mine som tar stafettpinnen nå, gjordt mitt for fedrelandet jeg*hihi Jeg og mannen sa ved middagsbordet idag at nå venter vi på barnebarna, men at vi har gooood tålmodighet!

Ha en flott helg:)
Klem

tirsdag 13. august 2013

DIY bord..

Er jo in å lage møbler selv nå, så måtte jo prøve dette ut.. Søkte litt inspo blant blogger, og fant ut at Silje sitt passet meg fint:) Veldig imponert over hennes kreativitet og stil:)

Mannen fikk oppdraget og materialene kom fra sengebunn til ei innebygd seng som var i huset når vi overtok. Kanskje ikke de beste plankene, men ihvertfall gratis;) Måtte jo kjøpe hjul og skruer tross alt..


Har prøvd mange bord her i tv kroken, og problemet er at det så trangt og ungene så mange. Bordet er perfekt str og høyden er fin så slipper den å blokke tv;)


Når vi engang skal ha ny sofa(den er godt herja med!) så går vi nok for en mindre.. 3 seter med sjeselong kanskje?Enkel bordpynt.. Lysestaker fra Kremmerhuset på salg og en sink potte fra Boconcept..

Ha en fin dag!

Klem fra Charlotte

søndag 11. august 2013

Da var det blitt søndagskveld, og jeg kan trekke pusten endelig..
Jobbehelg og bursdagsbarn blir en aktiv helg vet du;)
Anna ble 17 år på lørdag, hun nesten voksen og jeg fortsatt ung-haha..
Familieselskapet hadde vi idag, og det betyr jo kakebaking og ommøblering av stua. Menyen var heldigvis enkel med Oreo og Safarikake, liker ikke å steke kaker nemlig;)
For å samle alle rundt et bord var det jo opp med reservelageret av stoler, godt jeg "samler" ikke sant;)Som vanlig med meg, enkel borddekking og ikke strøken duk..

Alltid kjekt å se familien samlet, selv om jeg stresser mer enn nødvendig i forkant. Å rydde 3 barnerom f.eks, det er jo å be om å få stressanfall!! De må jo selvsagt trø til selv, men mammen må jo inn iblant..

Imorgen begynner endelig uka jeg har gledet meg til: skolestart og hverdag! Sånn at når jeg har fri fra jobb, så er ungene på skolen og i barnehage-hihi..

Da var det tv kveld på meg og mannen, sesong 3 av The killing! Kjekt med Netflix:)

Klem fra Charlotte

fredag 9. august 2013

Lisa gikk til skolen..

Ja da var vårt nye møbel om du kan kalle det det i hus:) Og som du sikkert har skjønt er det et piano!
Er ikke grenser for hva jeg finner på Gis bort-hihi..

Det elskede cellomann bildet til gubben måtte jo bare der;)Det er et Grotrian Steinweg 45 år gammelt. Et solid håndverk, og nå med litt sjarmerende slitte detaljer som vitner om at det er blitt brukt:) Piano er rett og slett vakkert<3 Vi må jo få det stemt såklart, og så hadde det vært gøy å kunne noe annet enn Lisa gikk til skolen og halve Gubba Noa..
Nå kommer jakten på pianokrakk, og jeg vil ha en sånn dobbel som to(med mindre rumper enn meg) kan sitte på:)

Ha en fin fredag, og nå skal jeg på jobb:)

Klem fra Charlotte

onsdag 7. august 2013

Mens jeg venter på å hente vårt nye "møbel", så poster jeg et innlegg om mitt lille maleprosjekt. Ja lite er det pga er "bare" en stol ;)

Kjøpte en gammel stol på loppemarked for noen mnd siden, og den var i en sånn gulhvit farge. Vel nå er den svart!


Litt sykt i grunn hvordan jeg drar inn svarte detaljer og ting nå etter min kamp om å få det HVITT, men jeg trenger tydeligvis kontraster*hihi*

Og jakten på flere stoler fortsetter;) Mannen derimot synes det er latterlig med ulike stoler, passer bedre i en hage fikk jeg høre.. Jaja kan ikke være enig om alt vel?

Og mens vi venter på at vi får en kjempeidè hvor bokhylla/bøkene kan stå, er de stablet på gulvet. Og hvis du synes det ikke er så mange, vel det er flere bøker i kjelleren i tilllegg til alle barnebøkene..Jepp en bokfamilie..

Idag har Milla  forresten hatt kontroll-og jippi full pott på prøvene:) Herligt når legen smiler like mye som oss:)

Ha en herlig dag, her er det faktisk sol!mandag 5. august 2013

Now what?


Nå har Iris og jeg fjernet bokhylla og bøkene som stod her, for på onsdag skal noe nytt inn her.. Hva da?? Vel det er sykt tungt, jeg skal IKKE bære det.. Det inkluderer og en stor bil.. Og jeg håper virkelig det passer inn..
 Har du gjettet det? Vel hvis ikke får du vente til sånn ca onsdag;)

Alle bøkene og bokhylla vet jeg forresten ikke hvor jeg skal gjøre av, tross min manns mange (les:håpløse!!) forslag.. Han mener vi må ha bøker i stua, ellers så ser vi ikke litterære ut. Sa han som kun leser på Kindle nå.. Jaja, finner nok ut av det..
Har og et lite maleprosjekt på gang som ingen av ungene støtter meg i og mannen bare ristet på hodet*knis*

Klem

søndag 4. august 2013

Butikken på hjørnet..

Det ble vaffel og saft butikk på Elias og Iris:) Anna hjalp dem med stekingen,og pappaen bar ut butikken-family business. Da dette ble bestemt litt sent dagen før, måtte jeg bare ta en kjapp løsning på disk.
Hadde en ødelagt kommode som tenkte kunne duge, og ble kun pynta med en vimpel fra Kremmerhuset. Skulle det blitt gjordt "skikkelig" måtte jeg jo malt i tillegg..


Overkommelige priser?

Må jo ha servietter og glass..

Kasseapparatet!


Salget gikk strålende, var utsolgt på ca en halvtime;)
Skjønninger<3
De stod i begynnelsen av innkjørselen vår som fortsetter litt videre..

Ny vaffelrøre( thank you Toro)ligger klar til ny dag, men på fredag våknet Elias opp fullstendig dekket av vannkopper!! Han er i fin form(bortsett fra hvis det betyr å rydde!), men klør jo stakkars:( Han er derimot så lydig at han biter tennene sammen for å ikke klore. Vil ihvertfall ikke ha brennkopper!!
Kanskje det blir søndagsåpent når vi skal ha selskap for Anna neste helg;)

Igår laget mannen bord til meg faktisk, så når jeg har skaffet ben/hjul så skal jeg vise dere:)

Ha en fin søndag folkens.Her lukter det nydelig av nystekte vaniljehorn(for et husmoremne!) og mannen lager spennende middag:)