mandag 30. april 2012

Hei og god morgen:)

Mandag, ny uke og nye muligheter..

Skolen har planleggingsdag, så nå er det Disney Jr og frokost. Iris ville ha skive med smør, leverpostei, ost ,agurk og majones- alt på en selvsagt! Bortsett fra smør og ost, fikk hun det;) Ikke mye spennende i kjøleskapet etter ei helg egentlig.. Må nok ta en handletur ja, skulle hatt maling og. Været er i god vestlandstil, vått og grått, så foreløpig innedag:) Men ingen fare for avslapping, meldt fint vær resten av uka:)

Ikveld skal jeg på varetelling, jeg jobber nemlig der du får så mye mer-Meny. De hadde trengt meg nå og, men kan nok ikke la ungene gå på selvstyr.. Den minste i Mosbron klanen er det vi på fint kaller "kreativ" nemlig. Ante ikke hvor travel en unge kunne være før den jenta lærte seg å stå og gå!! Og husk, jeg har 3 fra før.. Men ingen er vel like, og alle har hver sin sjarm<3

Denne fikk jeg av en søt gutt jeg var dagmamma for<3

Med 6 mann i hus, blir det jo pittelitt rot og kaos, er som å måke snø i snøstorm av og til.. Men det finnes heldigvis hjelp å få!! Denne gangen var det skolesekkene som skulle til pers!


Ser ihvertfall at refleksen virker ja.. Ikke vil jeg ha sekkene i stua, kjøkkenet er ikke særlig stort, gangen smal og aldri om jeg hadde fått kidsa til  ta dem opp på rommet hver dag! Pick your battles heter det..


+


                                                                              =


Myyyyye bedre:))

Ikke helt det samme å ta bilder med mobilen, så batterier til kamera må på handlelisten;) Er så mange som er fantastisk flinke til å ta bilder til bloggene sine, og det har egentlig jeg og lyst til.. Får kanskje prøve å lære meg kameraet vårt da? Har ikke speilrefleks, men det skal være et bra kamera for det:)

Ha en fin mandag og imorgen er det plutselig fri igjen.
Klem fra fru Mosbron

søndag 29. april 2012

Det er søndag..

Ja det er søndag, og det blogges samtidig som kjøttkakene stekes! Jeg er jo en kvinde, og vi kan jo gjøre maange ting på en gang;)


Det er nydelig vær ute, så mannen sloss videre med plenen, noen av ungeflokken er ute,og som vampyrene gjemmer tenåringen seg nede i mørket!!

Men hva ser jeg i kjøkkenvinduet? To søte jenter med hver sin blomsterbukett*smelt*Har ikke hatt behov for å kjøpe blomster på noen uker nå nei;)

Hva skulle fruen gjøre idag da? Jo hun skulle male hagemøbler hun.. Men fant jeg malingen? Nei!! Så da må jeg kjøpe ny.. Spurte mannen hvilken farge han syntes av hvit, svart og grå? Skulle jo aldri spurt, for han syntes jo rødt og grønt hadde vært fint Sier som tenåringen: LOL!!! Herr Mosbron synes jeg er veldig kjedelig mht farger, jeg derimot synes jeg er rett og slett NORMAL! Note to myself: aldri spør om sånt igjen!

Men noe uteaktig måtte jeg  vi  jo gjøre, så jeg klarte å smiske meg til å få opp paviljongen:))


Ser for meg mange koselig måltider der i vår og sommer:)) Kunne tenkt meg en skikkelig uteplass med permanente vegger og tak, men ikke sånn hagestue. Eh skjønner du hva jeg mener?

Elias koser seg:)
Nå er kjøttkakene ferdig stekte,så da var det resten da..

Thank you Toro!
Ha en fin søndag, klem fra fru Mosbron

lørdag 28. april 2012

Tid for litt hage..

Helg + fint vær= jobbe ute!!
Arbeidsfordelingen var grei:
Herr Mosbron måtte takle mosen som har erobret plenen vår. Morfar synes det er greit med mose,for det er så godt å gå på;) Men jeg synes nå det er penest med gressplen;)

Skjønner du?
Fru Mosbron skulle pusse hagemøblene:

Ser det ikke så godt her, men de trenger virkelig et malingstrøk!
  Vi fikk med huset en benk som jeg er i tvil om jeg skal pusse opp:


Hva synes du? Liker litt det værbitte og jeg..

Iris er en skikkelig utejente,så nyter finværet:)

Ikke så glad i å se på kamera;)


Hver gang jeg kikker rundt i hagen er det kommet noe nytt føles det som-koseligt:) Idag så jeg en blomst jeg aldri har sett før:


Den er lilla, med prikker..

<3
Mannen er litt sliten nå:


Og jeg skal kose meg med maling imorgen:Gleder meg til de er ferdig malte, og vi skal sette opp paviljongen!! Tror vi skal kose oss masse denne våren og sommeren:)

Nå er det snart frem med lørdagssnopet, og roe ned.

Ha en fin lørdag, klem fra fru Mosbron

fredag 27. april 2012

Watch the birdieLiker du fugler? Jeg synes fugler er vakre skapninger(noen unntak selvsagt), men jeg nøyer meg med å bruke dem i interiøret;) Samler ikke på dem, men det gikk opp for meg at de har dukket opp litt her og der:)

Noe av det som sjarmerte meg i senk på visningen, var når vi skulle avslutte i hagen. Rene Disney følelsen, helt stille kun avbrutt av fuglekvitter i den flotte hagen<3


Idag var en sånn fuglekvitter start på dagen, hele huset våknet opp i godt humør<3

Trollhassel med fugler og bordkortene fra Anna sin konfirmasjon ifjor<3


Idag er det nok en regnfull dag.. Ikke mange planene, men det er en tur innom sykehuset idag. Milla har kontroll hver måned ennå, men det bekymrer meg ikke så mye lenger. Har blitt kjent med en annen "kreftmamma" som med sitt herlige positive humør har lært meg å tenke at nå er Milla frisk, vi vant! Tro meg, det har vært mange mørke dager, så det krever masse å snu de negative tankene.. Men 2 uker før Milla ble lagt inn sa jeg i klubb at jeg aldri hadde taklet å få et kreftsykt barn. Vel, det gjorde jeg jo:))

Favoritt puta mi akkurat nå, fra Kremmerhuset<3


Elsker denne grønnfargen, Kremmerhuset<3
Ha en fin dag, klem fra fru Mosbron

torsdag 26. april 2012

Kjøkkenet, husets hjerte..


Tja.. Denne fruen har vel ikke akkurat kjøkkenet som favoritt oppholdsrom.. Herr Mosbron er vel kanskje ikke kjempe happy for akkurat DET;) Nei jeg liker ikke noe særlig å lage mat, helt ærlig! Toro og meg har et fint vennskap der ja. Da liker jeg heller å bake:) Men siden ingen har spesielt godt av bakst og kaker*kremt*, så er det ikke sååå ofte da.. Det jeg liker best å lage er kaker som ikke trenger å se så flotte ut,men derimot smake godt*nam*. F.eks oreo kake? Sukk,nå ble jeg litt godtesjuk..

Ellers så bryr jeg meg jo om hvordan kjøkkenet ser ut:) Vårt kjøkken er ikke akkurat så stort, men ganske nytt. Innredningen er klassisk og hvit, og det er jeg glad for. Under skapene er det sånne gjennomsiktige glass(?) plater,og tapeten bak hvit. Akkurat DET synes jeg er litt kjedelig,og kunne tenkt å gjordt noe med. Mannen fikk nesten sjokk når jeg syntes det ble for mye hvitt, han påstår jeg vil ha hvitt over alt nemlig;) Pøh,kun vegger, tak og vinduer tenk! Kjøkkenet er egentlig der jeg tilfører mest farge:) Liker veldig godt polkadotter, stjerner og blomster akkurat nå..

Mine kjøkkenfavoritter:

Krakken som brukes av alle, og som alltid står i veien;)

Min luksus i hverdagen
Farmor sin tallerkenhylle


Ha en flott dag, klem fra fru Mosbron<3


tirsdag 24. april 2012

Hva samler DU på?Ved frokosten kom dagens innlegg til meg;)
 Alle samler vi vel på noe, og min greie er rett og slett Starbucks krus. Jeg har alltid hatt dilla på krus, men mer sånn at det  må vært minst 2 like! Jeg liker godt å orden i det meste, symmetri o.l Men altså ikke når det gjelder disse krusene. De viser jo til hvor jeg eller herr Mosbron har vært. For ja min mann reiser mer enn meg(!), og han har i oppdrag å finne krus til meg;) Ikke så storforlangende det egentlig, og det klarer han faktisk uten å få hjertebank og pusteproblemer.. En annen ting at kaffien til Starbucks er jo veeeeldig god<3 Denne turen lærte jeg at det funker med krem og,men til hverdags bør nok den droppes ja!

Så her er min realtivt unge samling:
(bilder tatt med mobilen)

Praha

Amsterdam

Malaga


Florida

New York

Oslo

København

Og den fine buketten du ser, er det Camilla som har plukket til meg fra egen hage<3

Ha en fin dag:)mandag 23. april 2012

Prego, et lite innlegg om Venezia

Da var jeg tilbake etter langhelg i Venezia:)
Det har vært en fin helg med flotte mennesker, mye god mat og vin, og severdigheter. Venezia er jo virkelig blitt en turistby, med flere millioner turister hvert år mot 60000 innbyggere. De to første dagene gikk stort sett til å gå seg vill i de mange gatene, ikke alltid like morsomt da.. Men for å snu det til noe positivt,så fikk vi ihvertfall sett mye,og noe opptil flere ganger-hihi.
Det ble ikke noe shopping tur, men ungene fikk ihvertfall:) Hjalp jo heller ikke at jeg aldeles ikke har italienske mål mht klær *kremt* Så istedenfor fikk jeg kose meg med god mat og drikke<3
Har alltid drømt om å reise dit, men tror ikke det blir til at jeg reiser dit igjen.. Noen byer er sånn, og det er jo helt greit siden det er såå mange andre spennende byer å prøve:)

Vi ankom hotellet sjøveien:) Ikke i gondol akkurat med ei gruppe på 30 stk, men taxibåt.
Ikke verdens beste utsikt kanskje?

 Pickled Tink fra Hard Rock cafë
Sweeeet<3
Har siden jeg var i Praha for 3 år siden trodd den het Tinkelpink-hihi

 Italiensk pizza er jo obligatorisk, og så veeeeldig godt!
Det samme er jo selvsagt Tiramisu!!
Og det ble noen cappucino, og baguetter med kjempegod skinke:)

Markusplassen.
Her var det jo desidert flottest, og her var den beste guidede turen syntes jeg og herr Mosbron!

Litt bilder fra turen vår, men som jeg alltid sier:
Borte bra, hjemme best<3

Arrivederci